Vierailija

Kommentit (14)

Kannattaa siis juoda nesteitä joissa on suoloja, esimerkiksi urheilujuomia, jos aikoo juoda litratolkulla.En ole kuitenkaan varma. Näin olen antanut itseni ymmärtää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Ja olsi pitänyt lisätä merisuolan tai vuorisuolan käyttöä reippaasti, mutta kun ei tjunnu niin ei tajunnu......(pöytäsuolassa ei ole mineraalin mineraalia joten siitä ei hyötyä)

Äärimmillään liika vedenjuonti voi johtaa vesimyrkytykseen. Asiantuntijat suosittelevat 2 - 3 litraa nestettä päivässä, ja siinä on jo mukana ruuan sisältämät nesteet. Hellekelillä sitten enemmän, mutta syödäkin pitää muistaa, ettei tule suolavajauksia. Liiasta veden juomisesta ei ole mitään hyötyä.


Niin karmee pahoinvointi monta tuntia ettei pystynyt olemaan pystyssä ja sydän hakkasi epätasasesti raukka rytmihäiriöissä..... 2 kertaa kerkes toistumaan ennen kuin tajusin mistä oli kysymys ja hankein kalium-magnesium lisää luontaistuotteesta ja aloin kontrolloida vedenjuontiani....T: Nykyään enää 2l/pv

Hengelle vaarallinen juomisen raja menee 15 litran tienoilla, joten sitä ei ihan helposti saavuta=)Jos puhutaan pienemmistä, mutta silti liiallisista määristä, niin juominen voi aiheuttaa aivojen pöhöttymistä, tai jotain vastaavaa ja voi tuntea pyörrytystä.

en nyt laittaisi sitä rajaa noin ylös. Tietyt tekijät voivat edesauttaa sitä hengenlähtöä nopeastikin. Ei juonut 15 litraa tämä Nintendo Wii -pelikoneesta kilpaillut nainenkaan, joka vedenjuontiin kuoli. Kun juo vaan tarpeeksi nopeasti, niin voi olla paljon matalampi tuo raja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat