Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija


- miksi dna-testejä otettiin vaihtamatta käsineitä

- miksi poliisilla kesti tunnin tulla paikalle tapahtumailtana

- miksi Rellu annettiin takaisin perheen käyttöön dna-tutkimusten jälkeen

- miksi syytettyä uhkaillaan lasten menettämisellä ym.

- miten ruumiin haju voi olla todiste varsinkin kun äiti on sairaanhoitaja ja joutuu tekemisiin kuolleiden kanssa. Koira tunnistaa hajun jopa vuosia myöhemmin

- miten Maddy olisi voinut olla Rellussa ja mistä piilosta hänet olisi sinne haettu. Lehdistöhän seuraa heitä koko ajan.

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mrs McCann said police were called within 10 minutes of finding her daughter gone. Guilhermino Encarnacao, director of the judicial police in the Faro region, said officers arrived within 10 minutes of being alerted, and an investigation unit began work within 30 minutes
DNA-asiantuntija mediassa kertoi tänään esimerkillä kuin herkkä DNA on; " kaksi ihmistä tapaa kadulla ja he kättelevät. kun tämän jälkeen toista syytetään rikoksesta,niin sen toisenkin ihmisen DNA löytyy erinomaisen hyvin ensin epäillystä. Molempia on syytä epäillä samasta rikoksesta DNA:n perusteella" Eli Maddien DNA voi olla missä vaan varsinkin äidin vaatteiden ja pehmolelun välityksellä.


Haluaako poliisi viedä jutun päätökseen hinnalla millä hyvänsä jotta Portugalin maine puhdistuisi? Mikäs muu voisi olla parempi tapa kuin syyttää pienen kadonneen tytön vanhempia.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat