Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

useimmiten se on laiska, vastuuton nuori yhden lapsen äiti. Näin yleistäen. Miten jotkut ovatkaan niin taitavia antamaan haastatteluissa paremman kuva kuin ovatkaan? Palkkavaatimukset ovat kovat mutta työtaitoja/haluja ei ollenkaan.

Pliis, älkää ottako työpaikkaa jos ette kykene tekemään töitä.

Kommentit (12)

Ei saa valittaa jos joku toimii yleisen vaatimuksen mukaan.Vierailija:

Lainaus:
Pliis, älkää ottako työpaikkaa jos ette kykene tekemään töitä.
tehtäviä. Mutta, jos hyvin koulutettu ja ahkera ihminen pistetään piirtämään pilkkuja paperiin, niin työmotivaatio katoaa kummasti.

Tai olisiko työilmapiirissä vikaa?Olen ollut kahdessa firmassa töissä. Pidin itse työstä, mutta palkka oli surkea (pohja + provisio). Haastattelussa luvattiin kunnon palkka, vaan todellisuus oli jotain ihan muuta. Peruspalkka oli sen verran pieni, että meikäläisellä ei motivaatio sen varalla riittänyt pitkälle.Yhdessä firmassa taas työnkuva kuulosti ihanalta ja monipuoliselta, mutta tosi asiassa työ oli niin tappavan yksitoikkoista, että en eläissäni ole mitään niin tylsää tehnyt! Kuin liukuhihnan ääressä olisi istunut.Itsestäni ainakin on tullut erittäin kriittinen työnhakija!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

onhan näitä siis nähty. Jos työn ottaa vastaan ja vaikka se ois kuinka pettymys, se pitäs hoitaa kunnialla ilman mitään tekosyitä tai sitten sanoa itsensä irti.

niinhän sitä sanotaan, et on työvoimapula.mietin vaan mistä johtuu, että yliopistotutkinnon omaava, kolmen lapsen äiti ei saa töitä. tuttavaltani puuttuu työkokemusta, koska ensimmäinen lapsi ehti syntyä ennen lopputyötä. sai kuitenkin lopputyön tehtyä lasten välissä. no, toivottavasti jossakin vaiheessa häntä onnistaa työnsaannin suhteen. työ, jossa työnantaja ja työntekijä olisivat tyytyväisiä.

Minusta on oikeasti todella kammottavaa, että kaikki työt menee nykyään rekryfirmojen kautta.

Niistä ei saa mitään irti ja todellisen kuvan saa vasta työnantajan kanssa jutellessa.Rekryfirmojen tasokin on ihan mitä sattuu, joten en ymmärrä, miksi kukaan niitä käyttää ja vielä maksaakin siitä palvelusta!Rekryfirmat boikottiin!!!

olette työllistyvyyden kannalta väärällä allalla.

Joillakin aloilla on siis huutava työvoimapula. Meilläkin oli toimi auki ja hakijoita oli tasan kaksi, kumpikin epäilyttäviä ja epäpäteviä.

Omalla alallani olen tullut tulokseen että kyse ei oikeasti ole pulasta vaan työnantajien nirsoudesta.

Suositaan vain tuttuja työntekijöitä ja uudet eivät kelpaa edes sijaisuuksiin. Työttömänä meitä on paljon ja tekijöitä taatusti olisi kun saisi mahdollisuuden. Minullakin pätevä koulutus ja suosituksia, silti ajaa aina edelle joku " talossa ennenkin ollut" .

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat