Seuraa 

voiko olla että ovistesti voi näyttää haaleaa viivaa ympäri kierron? yritin limojen avulla bongata..mut sekin meni niin hämmentäväksi. sanotaanko että jos torstaina oli limaista...lauantai-sunnuntai ihan kuivaa ja sit taas maanantaina ihan limasta..mitä tässä nyt sitten pitäis uskoa?? millon se ovis nyt sitten oikeen on?onko muilla ollu tällaista häröämistä?

Kommentit (3)

itsellä ei kyllä kans voi limoista päätellä mitään..omasta mielestä ihan samanlaista ja yhtä limaista pitkin kiertoa. en ainakaan mitään täysin kuivia tai runsas limoisia päiviä ole bongannut, joten hankin ovistestejä ja ne kyllä sitten helpotti löytään ovisajankohdan. Kahtena päivänä sain selvän värillisen/punaisen viivan,joka yhtä vahva ja paksu kuin kontrolliviiva. Muutoin ei mitään tai tosi haalea, ei värillinen viiva, joka kuitenkin yhtä leveä kuin kontrolliviiva.Oviksen siis sain bongattua, mutta mietin, että onko raskautumisen kannalta paras harrastaa petipuuhia heti, kun saa positiivisen tuloksen tikuttelusta vai sitten sen 24h-48h päästä siitä?

Moikka!

Bongasin oviksen viime vkonlopun lauantaina. Tikutin eka kertaa ja oli jännää =D

Tänään ihan kokeilu mielessä tein ovistestin. En edes tiedä miksi;) en odottanut siihen ilmestyvän mitään koska maanantaina tikutin oviksen jälkeen ja viivaa ei enää tullut.

Siihen tuli jostain syystä nyt punainen heikko viiva.

Kysyisinkin että näyttääkö ovistestit vielä viikonkin jälkeen haaleeta viivaa? Onko se ihan normaalia?

Vastailkaa jos tiedätte jotain please =)-thk-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos ovis testiin tulee haalea viiva testiviivan lisäks se ei meinaa mitään...testi viivan tulee olla kontrolliviivan kanssa saman värinen taikka tummempi että tulos on positiivineenn....luehan ohjeet tarkasti!!!!onnea tikutukseen!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat