Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Hermot menee :( Tämä on niin kamalaa. Ja hiuksiin tarttumisen syykin oli niin suuri?, että lapsi olisi halunnut laittaa tvseen videon eikä hoksannut, että olin sen jo valmiiksi laittanut, mutta videon aluksi tuli vähän mustaa ja lapsi alkoi vihkumaan, ettei tule mitään... Tilanne ei ole uusi ja se kai hermostutti eniten. Voi ei. Miten sitä oppis olemaan hermostumatta?????

Kommentit (9)

Ja kun tulee tukistus olo, mene vessaan ja laske niin moneen kuin se vaatii. Käykää kerhoissa, liikkukaa paljon, tehkää jotain kivaa.Jos äiti tukistaa, lapsi tekee samaa tarhassa... meillä on tämä tilanne yhdellä tytöllä. Nyt on jo ELTO tarhassa ja kukaan ei leiki lapsen kanssa. Paska juttu.

ettei halua minun vievän häntä kouluun vaan haluaa mennä koulutaksilla... jos menee 10 aamuina taksilla niin joudun odottelemaan pihalla niin pitkään, etten ehdi kunnolla sitten töihin... =/ sata kertaa on tämäkin käyty läpi, mutta kun ei mene kaaliin niin ei mene! =(poikani on kun tohtori jekyll ja herra hyde.... joskus todella ihana ja lempeä ja joskus varsinainen kiusa!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tulee heti aamusta surullinen olo niiden lastan puolesta jotka joutuu kärsimään hullujen äitiensä takia! Miksi tukistatte omaa lastanne, tajuatteko miten se sattuu?

Ei tosissaan, keitähän itsellesi kuppi kahvia ja pyydä lapselta anteeksi kunnolla. Koitatte sitten yhdessä tehdä päivästä paremman.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat