Vierailija

DNA-todiste: Maddyn ruumis oli takakontissa

11.9.2007 7:24

Portugalin poliisi on löytänyt DNA-todisteen, jonka mukaan nelivuotiaan Madeleine McCannin ruumis oli vanhempiensa vuokra-auton takakontissa viisi viikkoa tytön katoamisen jälkeen, kertoi Sky News -tv-kanava.Poliisi sanoi Sky Newsin mukaan, että näyte sopii Maddyn DNA:han aukottomasti.Portugalin poliisi on luonnehtinut löytöä " helkkarinmoiseksi" , kertoi Sky News.Poliisi paljasti, että on löydetty kaikkiaan kolme näytettä, joista yksi todistaa Maddyn ruumiin olleen Gerry ja Kate McCannin vuokraamassa hopeanvärisessä Renault Scenicissä.Portugalin poliisi toimittaa luultavasti tänään todisteet vanhempia vastaan syyttäjälle, joka päättää, riittävätkö ne syytteeseen. Maddyn vanhemmat ovat nyt kotonaan Englannin Leicestershiressa.Portugalin poliisin uskoo teoriaan, jonka mukaan Kate-äiti surmasi tyttärensä vahingossa, minkä jälkeen lavasti sieppauksen. Daily Mail -lehden mukaan poliisi on alkanut etsiä Madeleinen ruumista Praia da Luzissa läheltä hotellia, josta hän katosi 3. toukokuuta.Kommentit (17)

Ja toisekseen eivät varmaan heti keksineet kunnon paikkaa johon sen kätkeä. Ovat siirrelleet sitä sitten. Hotellihuoneessakin se on ollut muutamia tunteja vähintään, nimenomaan kuolleena. Sehän tiedettiin jo aiemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei kai vanhempien käyttämässä autossa voi mitenkään olla sellaisen lapsen ruumiin dna:ta, joka on ilmoitettu kadonneeksi viikkoja aiemmin?!? Eli jos dna-testi olisi aukoton, olisi vanhempien syyllisyyskin selvä, eikö?Mä en usko mihinkään uutisiin, ennen kuin asiasta on virallista tietoa, eli vanhemmat asetettu syytteeseen ja tuomittu. Mutta siis JOS tuo pitää paikkansa ja vanhemmat asetetaan tosiaan syytteeseen ihan oikeiden todisteiden nojalla (en kyllä hämmästyisi tästä laisinkaan), niin sitten on kyllä vuosikymmenen tapaus. Uskomattoman härskiä ja sairasta olisi tuolloin vanhempien käytös ollut. Sairasta siis antaa omille lapsilleen unilääkkeitä päästäkseen juhlimaan, sairasta salailla lapsen kuolemaa ja syyllisyyttään, härskiä kerätä mediassa sympatiaa ja rahaa ja käydä kättelemässä paavitkin siinä sivussa.Toivottavasti asia nyt pian ratkeaa, sillä jos vanhemmat oikeasti ovat syyllisiä, olisi aika hemmetin hyvä saada ne kaksi muuta lasta aika pian pois niin sairailta yksilöiltä!

Tuota dna:ta on kai niin vähän että se voi olla ihan mistä vaan.Portugalin poliisin sekoilut ainakin on legendaarisia. Ja siis mulla ei ole edes vaikeuksia uskoa että vanhemmat on syyllisiä, mutta en silti kyllä nuolaisisi nyt ennen kuin tipahtaa. Jos on totta että äiti on pessyt pehmolelun Maddien katoamisen jälkeen, siinä on mielestäni raskauttavin todiste.

Tapaus Madeleine: dna täsmää

10.9.2007 18:42, päivitetty 11.09. 07:02Portugalin poliisi on löytänyt Madeleinen dna:han täydellisesti täsmäävää dna:ta autosta, jonka Gerry ja Kate McCann vuokrasivat viisi viikkoa tyttärensä katoamisen jälkeen, Sky Newsin lähde väittää.Sky Newsin mukaan poliisi oli vakuuttunut siitä, että löytö on tähän asti merkittävin todiste, ja se sitoo joko toisen tai molemmat Madeleinen vanhemmista heidän tyttärensä kuolemaan.Lähteen mukaan todistusaineisto osoittaa myös hyvin selvästi, ettei dna ole voinut kulkeutua autoon vaatteista tai lelusta, jota Maddyn äiti jatkuvasti kantaa mukanaan.Poliisin mukaan tutkittu näyte todistaa, että Madeleinen ruumista on kuljetettu perheen vuokraaman Renault Scenic -merkkisen auton takakontissa viisi viikkoa tytön katoamisen jälkeen.Portugalin poliisi aloittaa uudet etsinnät Madeleine McCannin ruumiin löytämiseksi, kertoo brittilehti Daily Mail tänään.Rikostutkijat etsivät portugalilaisen sanomalehden Correio da Manhan mukaan ruumista " tietyistä paikoista" .Poliisi valmistautuu uusiin etsintöihin lähellä Praia da Luzissa sijaitsevaa hotellia, jossa Madeleine toukokuussa katosi. Poliisin tiedottaja Olegario Sousa kieltäytyi vahvistamasta tai kiistämästä portugalilaislehden tietoja.Poliisin odotetaan myös tutkivan Maddyn vanhempien Kate ja Gerry McCannin vuokraaman loma-asunnon vielä perinpohjaisesti, sillä poliisi haluaa vanhempiin kohdistuville epäilyille lisävahvistusta.Madeleinen ruumista haettiin suuretsinnöillä Portugalissa heti hänen katoamisesta jälkeen. Kesäkuussa hollantilainen De Telegraaf -lehti sai vakavasti otetun vihjeen, jonka perusteella ruumista etsittiin toden teolla vain 15 kilometrin päässä katoamispaikasta.Elokuussa portugalilaislehti puolestaan väitti, että Maddyn ruumis olisi upotettu roskapussissa veteen. Tälle ei kuitenkaan löytynyt näyttöä.

vanhemmathan on nyt julistettu syyteharkintaan, eli takuulla joutuvat syytteeseen ihan näinä päivinä kunhan syyttäjä saa jutun kasattua kokoon

ruumiista tullutta mätää?? Tyttö ollut kuolleena tuolloin 3 viikkoa niin voimme kaikki aavistaa millaisia ne ruumiin eritteet siinä vaiheessa on. Englanninkielisillä sivuilla kerrottiin että dna ei voi missään tapauksessa olla peräisin hiuksista tai pehmoleluista jne joita äiti kantoi mukanaan vaan se on ihan varmasti juuri RUUMIIN, kuolleen ruumiin eritettä. Eiköhän asiantuntevat tutkijat sen helpostikin näe ja voivat näin ollen uutisoida asian olevan varma.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat