Vierailija

Kommentit (9)

Ei ole negatiivista, että pappi on kiinnostunut asiakkaistaan.

Ihmettelin vain, koska ensimmäisen lapsemme kastanut pappi (oli kyllä tosi tympeä muutenkin) täytti vain kiukkuisena lomakkeet sakastissa eikä ollut puhettakaan, että olisi aiemmin edes meidän kanssa puhelimessakaan keskustellut...saati kotiin tullut.Olin siis hieman ihmeissäni, kun nyt tämä toinen pappi halusi välttämättä tulla kotiimme.

Ajattelin, että ehkä johtuu siitä, että annoimme ensimmäisestä papista palautetta emmekä halunneet häntä enää kastamaan toista lastamme.Mutta hyvä, jos on yleinen käytäntö...en vaan ollut ennen keneltäkään kuullut.

Joo, se keskustelu kuuluu asiaan ennen ristiäisiä ja

voi tapahtua kotona tai muualla. Ja onhan se papista mukava nähdä vähän etukäteen perhettä jonka lapsen kastaa. Meillä ristiäiset ovat toisella paikkakunnalla ja pappi myös, mielellään hän olisi voinut meillä käydä etukäteen mutta tällä kertaa varmaan puhutaan puhelimessa tai nähdään suunnilleen edellisenä iltana kastetilaisuuden kaavamerkeissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meistä oli mukavaa, että pappi tuli käymään. On muutenkin kiva, kun käy vieraita. Harvoin meille siis kukaan " tunkee" , neuvolantäti tai mukaan.

läpi juhlan kulun ja paikat mummulassa ennen nimiäisiä. Se oli minusta älyttömän hienoa, varsinkin kun pakanallisissa bakkanaaleissa on taivas rajana juhlan kulussa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat