Seuraa 

Millaisia talvihattuja tiedän 1-2 luokkalaiset poikanne suostuvat pitämään? Meillä viime talvena oli käytössä pelkkä hieman paksumpi pipo... joku printti-juttu muistaakseni... kypärähattua ei voi enää ajatellakaan (vaikka se hyvä olisikin) ja mitään " vanhanmallista" lämmintä karvahattua poika ei suostu myöskään päähänsä laittamaan. Menevätkö teillä tuon ikäiset lapset pelkällä pipolla vai miten? Ajattelin sellaista hieman muotoiltua pipoa, jossa reunat menevät korvien päälle... saa nähdä kelpaisiko sellainen....

Kommentit (3)

meidän ekaluokkalaiselle pojalle muutaman erilaisen villapipon, joissa fleecevuori. Vaikuttavat ainakin lämpimiltä ja ulkonäkökin miellytti poikaa, joka on siis hyvin tarkka pukeutumisestaan :). Parissa pipossa on jokin hillitty printtikuva, muut yksivärisiä. Lisäksi ajattelin ostaa kaulurin tai kaulaliinan, jolla saa kaulan suojattua. Mitään kypäräpipoja poika ei nimittäin suostu enää päähänsä laittamaan.

En nyt vielä tiedä, että miten suostuu pitämään, mutta 99% todennäköisyydellä mun ostokset kelpaa eli olen ostanut pojalle villapipoja, joissa on fleece-vuori.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli täysvillaisia tai villasekoite pipoja käytössä, mutta ehdoton vaatimus on pipolle se että yltää kuitenkin korvien päälle.

Sitten kovemmilla pakkasilla on käytössä villainen kauluri tai esim. joku kaulaliina.

Ei meilläkään enää varmaan laittaisi villakypärämyssyä, eikä trikoistakaan kypärämyssyä pipojen alle. Saatikka noita karvahattuja..

Mutta tuollainen hiukan muotoiltu pipo, jossa ne reunat menee korville kävisi pojalle varmaan myös. :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat