Vierailija

Kommentit (5)

Kävimme Playa de las Americasissa ja menimme risteilyaluksella Gomeran saarelle. Siellä tutustuimme saareen kiertoajelun merkeissä, ihanat maisemat, pelotti linja-autossa vaan niin pirusti kun pitkin vuoriston kapeita teitä puikkelehdimme. Söimme lounasta paikallisessa ravintolassa, mukava ja mieleenpainuva reissu. Saarella on kiehtova historia, siellä on mm. Kolumbuksen muna-niminen kivijärkäle, ja talo, jossa Kolumbus asui ennen kuin lähti Amerikkaan, luonnonsuojelualue vuoristossa oli ihana " peikkometsä" ym, ym...

pelkkää rauhaa ja kauniita maisemia, niin silloin Gomeralle. Mitään erityisiä nähtävyyksiä tai vierailukohteita siellä ei ole, kuten isommilla saarilla. Maisemat ovat kyllä huikeat!

Itse ehkä valitsisin kuitenkin Teneriffan , ja kävisin vierailemassa Gomeralla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuo lauttamatka lentomatkan päälle on tietysti vähän rassaava, mutta tuntuu, että lapsen kanssa kivempi silti niin kuin yhteen putkeen pidempi lento jonnekin.

Suuret korkeuserot. Hiekkaranta laavahiekkaa eli musta-harmaata melko karkeaa hiekkaa.Ihan jees yhden päivän vierailukohteeksi - sen kauempaa en viihtyisi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat