Seuraa 

Hei!

Olemme ajatelleet ostaa tai rakentaa siporex-talon.

Mutta tutustuessamme erääseen myynnissä olevaan Siporex-taloon mielestämme siinä oli joku outo haju!???!! Onko kellään kokemusta? Haiseeko kaikki Siporex-talot?Mikä haisee? Kuinka kauan?

Kommentit (5)

Olemme asuneet puoli vuotta uudessa siporex-talossa ja siporex ei todellakaan haise. Meillä on ulkoseinien lisäksi kaikki väliseinät, alapohja, välipohja ja yläpohja siporexia. Seinissä on todella paksu kerros tasoitetta + maalia/tapettia, ala- ja välipohjissa betonivalut ja styroxit. Kuulostaa ihan mahdottomalta, että noiden kerrosten läpi pääsisi mitään hajua. Ja lisäksi, siporex ei kuivana haise yhtään miltään, jos ottaa palan käteen. Niin kuin joku aikaisempi mainitsi, silloin muurausvaiheessa, kun siporex oli vielä kosteaa, se haisi lähinnä betonilta.


Ei Siporex materiaalina haise miltään eikä haise harkkoliimakaan. Siporex on rakennusmateriaalina M1-luokkaa.Eli joku muu siinä teidän vierailemassanne talossa haisi kuin Siporex. Mitä muita materiaaleja oli käytetty? Kuinka vanha talo? Oliko päässyt kastumaan?....Ylipäänsähän talon rakentamisessa käytetään satoja eri materiaaleja. Erilaiset liimat ja liisterit haisevat, maalit haisevat, silikoni haisee kuivuessaan etikalta, kiuaskivet haisevat ennen käyttöä, puutavaroillakin on oma tuoksunsa ja uusilla kalusteilla ominaishajunsa... Ja sitten viemärit kuivuessaan haisevat, mutta asia hoituu kaatamalla viemäriin vettä. Yleensä kuitenkin normaalien rakennustarvikkeiden normaalit ominaishajut häviävät muutamassa päivässä - muutamassa kuukaudessa. Jos talossa vielä sen jälkeenkin haisee niin epäilisin että jossain on joku virhe tai väärä materiaali.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Käykää jossain taloesittelyssä missä on rakennusvaiheessa, niin onko haju sama.

Oliko talo rapattu myös ulkoa? Miten sisäpinnat olivat tehty? Maalattu, tapetti..onko väliseinätkin myös Siporexia...

Kosteana eli juuri muurauksen yhteydessä Siporexissa on omalaatuinen haju, mutta jos kaikki on jo ollut jo valmista useita vuosia niin hieman oudolta vaikuttaa..

Talo rakennettu vuonna 2004 ja ollut nyt noin vuoden verran asumatta. Olemme tarkistaneet viemärit jne. ne eivät pitäisi haista. Haju on niin voimakas, että vaatteissakin haju haisee. Onko kaikissa näin vai missä olisi mennyt rakennusvaiheessa homma puihin. Lähinnä kyseessä on isot rahat jos osoittautuukin,että lapset sairastuu esim astmaan jne.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat