Vierailija

Varsinkin alakarppaus kiinnostaisi enemmän, jos sillä laihtuu...

Paljonko saa syödä hiilareita (g) päivässä? Saako kastikkeita syödä? Mitään pekonia ja läskiä en aio itseeni ahtaa, vaan tarkoistus olisi poistaa ruokavaliosta peruna, riisi, pasta, leipä (pullat, keksit) ja sokeri. Nämä luonnollisesti korvaisin kasviksilla/ lihalla.Kaikki vinkit ja neuvot tervetulleita...

Kommentit (2)

Älä edes kuvittele, että nykyisillä tiedoillasi voisit toimia järkevästi.Ja ihan ensin pitää unohtaa rasvakammo: jos karppaat, sinun on pakko syödä rasvaa. Muuten menee koko juttu metsään niin, että rytisee!

Lue kirjoja, käy karppaus piste info sivuilla yms. Etsit niin paljon tietoa, että syöminen ei ole tarkkaa miettimistä mitä saa ja mitä ei saa syödä. Ja myös tuo rasvan välttäminen ei ole oikein. Sitä pitää syödä kohtuudella ja oikeanlaista. Itse olen hyväkarppi, jos nyt jotenkin pitää itseään luokitella. Alakarpiksi musta ei edes olisi. Ihan varmasti laihdut alakarppaamalla. Kylässä syön tarjotun pulla ja harvoin leivon kotonakin, mutta pääasiassa pyrin kokonaisuutena syömään terveellisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat