Vierailija

joilla sitten voidaan kustantaa se ilmainen päivähoito.

Kommentit (13)

Moni tällä hetkellä täysiaikaisessa hoidossa oleva lapsi siirtyisi todennäköisesti osa-aikaiseksi, sillä ilmaisen päivähoidon myötä se tulisi realistiseksi vaihtoehdoksi monille.Itse kannatan syvästi kotihoitoa, mutta voisin kuvitella tekeväni töitä osa-aikaisesti jo ennen kuin lapsi on 3-v. Tällä hetkellä se ei vain ole taloudellisesti mahdollista, sillä päivähoitomaksujen, työmatkakulujen ja verojen jälkeen käteen ei jää kotihoidontukea enempää. Mikäli päivähoito olisi ilmaista, tekisin ehkä 50% työaikaa ja myös kunta saisi verotuloja.

Juu Urpilaisella ei ole lapsia, mutta mitä sitten. Minusta siihen ei tarvita lasta, että haluaa tukea lapsiperheita niin, että on kannattavaa mennä töihin.Nyt huom missään ei mainita, että TÄYTYY MENNÄ TÖIHIN. Onko tuo ehdotus realistinen siihen en ota kantaa, mutta ei tuossa ajatuksessa mitään pahaakaan ole.Ja toisekseen miksi ei Katainen vastannut kun Urpilainen kysyi, onko oikein, että perhe jossa yhden ansiot on pikkusen päälle 2000 euroa/kk maksavat saman verran päivähoidosta kun Katainen jonka tulot on varmaan 9000 euroa.

Katainen vaan vikuroi kuinka laadukasta hoitoa sillä summalla saa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei oo tainnut Urpiainen tajuta, että suomessa on työttömiäkin. Taitaas työttömyys nousta jos kaikki lapsensa hoitoon veis. Ei olis enää äitiys ym lomituksia. Eikä niitä hoitajia ihan varmasti riittävästi palkata. Näkeehän sen jo kouluissa yli suurina luokkina.

tai muutenkaan hengaillut kotiäitipiireissä. Voisin uskoa, että suurin osa hänen ystäväpiiristään käy töissä.On varmaan hänelle vieras ajatus että aika moni veisi lapset ilmaiseen hoitoon ja makaisi perseellään kotonaan, kuten nytkin. Se niistä verotuloista.

Eli ne ihmiset jotka veisivät muuten vaan lapset hoitoon vie paikan joltain joka tarvii paikkaa.

Eri asia on jos OIKEESTI on paljon hoitopaikkoja ja hoitajia (käsitys on että nhoitajistakin on pulaa) ni mikäpäs siinä, ilmaset hoitopaikat vaan.Ja sitten entäs hoitotaso kun vanhemmat eivät enää "maksa" hoidosta.

Kyllä taistais verot nousta huimasti..Kyllä itse mielellään maksan hyvästä hoidosta.

Suurperheitä ei paljon auta, jos päivähoito on ilmaista, koska suurperheet on paljon fiksumpaa hoitaa kotona. Jos perheessä on vaikkapa 4 alle kouliikäistä, niin äiti tekee ihan tuottavaa työtä hoitamalla omia lapsiaan.

Mua sylettää se, että kaikki lapset pitäis 1 vuotiaasta alkaen saada samaan myllyyn tasapäistymään, ettei vaan olis omia ajatuksia ja poikkeavia kulttuureja tämän ihanan Suomemme sisällä.

Katsokaa nyt hyvät ihmiset sen Urpilaisen ideologian taakse.

haaveilee lapsesta "sitten joskus". Aiheesta oli tulinen keskustelu täällä joku päivä sitten, että jos vielä kauan haaveilee niin jää haaveiluksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat