Seuraa 

Mikä olis viisain tapa pakata ne? Kaikki " yhdeksi köntiksi" vai antaako olla ihan irrallaan ja laittaa vaikka muovipussiin?

Kommentit (6)

olemme reissanneet lasten kanssa ulkomailla kolme kertaa niin että soseet ja ruokapurkit mukana ja vaatteiden seassa olleet eikä yksikään ole rikki mennyt

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli 1 sosepurkki kertisvaipan sisälle, vaippa rullalle ja kumilenksulla kiinni. Hyvin pysyi ehjänä, kun noita nyssäköitä sijoitteli vielä vaatteiden väliin. Edellyttää tietysti, että lapsi käyttää vielä vaippoja.

Aika monta kertaa on purkit olleet matkalaukussa, eli meikalaisen tapa: muutama purkki yhteen pussiin, purkin ymparille serlaa, ettei kolise. Mun mielesta helpompi pakata, kun ovat useampana " monttina" ....

Ei ole viela koskaan menneet rikki. Tanaan viimeksi tuli kesalta Suomeen jaaneet purkit ja anoppi oli pakannut ne pusseihin ilman serlaa ja ehjia olivat ;-)

meillä kaksi poikaa (5 v ja 3,5 v) joitten kanssa on tullut jo vauva-aikana reissattua...olen pakannut sosepurkit ensin muovipussiin, sulkenut sen tiukasti, ja sitten pakannut sen pussin pyyhkeitten ja vaatteitten väliin niin, että reilusti pehmikettä päällä ja alla.

Ei oo mennyt yksikään purnukka rikki ;)

Ruokia ostaessani otin kaupasta mukaani pahvi" lavoja" tuplamäärän purkkien määrään verrattuna. Kotona laitoin toisen pohjan kanneksi ja teippasin maalarinteipillä napakan paketin. Muksu-puuroille tein samanlaisen paketin. Meillä ruoat olivat yhdessä trolleyssä pyyhkeiden kanssa viritettynä (mentiin etelään). Käsimatkatavaroihin tietysti parin päivän tarpeet ruokia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat