Vierailija

Kommentit (11)

Ja kuivatuspaikka pysyy samana oli vieraita tai ei.

Kaikillahan niitä alkkaripyykkiä tulee. Kieltämättä eräät vieraat ovat kyllä naureskelleet joillekin rintaliiveilleni ja stringeilleni, mutta ei hävetä, onhan ne nähneet minut ne päällä ja nakunakin. ;)Jos nyt jotain niin tärkeitä vieraita tulee, että ei vois pyykit olla näkyvissä sellaisenaan, niin ne korjataan kyllä hyvissä ajoin kaikki pois kaappiin.

Siellä ne kuivuu missä muukin pyykki tai siis monesti sellaisessa sukkatelineessä. Kesällä ulkona ja talvella pesuhuoneessa. Likaiset alusvaatteet laitan sitten pyykkikoriin " piiloon" .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näkyyhän ne sieltä, jos kurkkimaan menee, muttei heti ensimmäisenä pistä silmään. Sisällä kuivatettaessa kodinhoitohuoneen ovi pidetään kiinni, ei vieraat sinne mene.

Tuola ne kylppärissä ovat kaikkien vessassakävijöiden nähtävillä. Vieraatkin tietävät että ihmiset käyttävät alusvaatteita ja niitä pestään. Ainoastaan kestositeet ja pikkarisuojat laitan niin etteivät liehu siinä etualalla. Sanoipa joku vieras kerran että mukava nähdä koti jossa ei piilotella elämisen merkkejä ( siis tungeta puhtaita kuivumassa olevia vaatteita piiloon ja pyykkipyttyä komeroon) jne..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat