Vierailija

en tiedä mistä lukenut tai oppinut , mutta osaa ottaa kiinni paikoista joista ei näe tai ei tule jälkiä pahoinpitelystä. Eilenkin otti kielestäni kiinni ja sanoi että jos et pikku hiljaa ole hiljaa heräät joku aamu ilman kieltä. Uhkailee lapsilla, sanoo tekevänsä niille pahaa jos lähden. Enkä uskalla lähteä, pelkään. Mieheni on leikellyt lehdistä näitä lapsi surma jutuista juttuja ja jättelee niitä sinne tänne, kärsittävä kai on.

Kommentit (19)

olet ottanut jo hyvän alun, kun kirjoitat asiasta täällä. tiedostanut ja jäsennellyt asiaa.voisitko soittaa neuvolasta annettuun numeroon?tai johonkin alla mainituista?MEnsi- ja turvakotien liiton jäsenyhdistysten turvakodit ovat seuraavilla paikkakunnilla:

Espoo (09) 591 5130

Helsinki (09) 477 7180

Iisalmi 050 371 4207, (017) 272 3284 (ei jatkuvaa päivystystä)

Imatra (05) 472 4909

Jyväskylä (014) 337 2450 tai (014) 337 2467

Kokkola (06) 831 9518

Lahti (03) 875 090

Oulu (08) 561 5500

Pori (02) 633 3850

Raahe (08) 221 202

Rovaniemi 020 741 4732

Tampere (03) 3143 4840

Turku (02) 513 4100

Vaasa (06) 312 9666

Vantaa (09) 839 20071

Eli tiedän, että ne eivät ota tuosta noin vaan turvakotiin, vaan sanovat, että on täyttä, jos ei ole pää kainalossa.Toinen mahdollisuus on, että lastensuojelusta on annettu osoitus, että antavat paikan äidille ja lapselle, joka heidän silmissään tarvitsee lepoa. Esimerkiksi jos puoliso on masentuntu, niin lastensuojeluviranomainen saattaa antaa tällaisen määräyksen.Mutta tunnen parikin ihmistä, jotka ovat saaneet laskun perässä, kun ovat paenneet yöhön ilman mustelmia. He olivat kuulemma turhaan turvakodissa ja joutuivat maksamaan sen ajan, mitä siellä viettivät. Täytyy olla lastensuojeluviranomaisen tai poliisin määräys, että ihminen pääsee turvakotiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos luotat häneen, niin mene ja itke, huuda, kiroile, kerro kaikki. Pura tunteesi. Selitä tilanne ja pyydä apua.

Pyydä, että ystävä soittaa poliisille, turvakotiin, perheneuvolaan, ihan minne tahansa, mutta pyydä, että hän pyytää puolestasi apua ja selvittää asiat.Olet itse liian peloissasi ja mielesi sekaisin, jotta voisit käsitellä kaikkia asioita.Mihin ikinä päädytkin, niin tee elämällesi jotain. Lähde kokonaan pois ja ota lapset mukanasi turvaan!!!

kun mies on pois kotoa, esim. töissä otat lapset mukaan ja lähdet pois. takaisin et enää mene, etkä tapaa miestäsi kahden ilman että on muita paikalla. tavaroitasi hakemaan voit pyytää poliisia turvaamaan, tai useamman mielellään miespuolisen ystävän.eihän tuommoinen ole mitään elämää itsellesi, että jatkuvasti saa pelätä. Saati kun miettii millaiset jäljet lapsiin jää. Uskon kyllä että pelottaa lähteäkin uhkailujen takia, mutta tilanne ei koskaan tule muuttumaan paremmaksi sillä jäämiselläkään. Ota yhteyttä vaikka sinne turvakotiin, sinne jos pääset voit miettiä työntekijöiden kanssa sitten rauhallisissa oloissa tarkemmin jatkoa.Miehesi kanssa älä jää enää kaksin, äläkä jätä lapsia hänen kanssaan. Ole mieluummin ylivarovainen.

Hänen on lähdettävä joko siten, että poliisi vie hänet turvakotiin tai sitten hän lähtee lapsen kanssa ja täynnä mustelmia.Jos hän ei pysty soittamaan akuutissa tilanteessa poliisille, niin poliisi ei voi tehdä mitään.Mustelmia taas ei tule, joten hänen on turha itse yrittää turvakotiin.Mutta jos sinulla on joitain sukulaisia tai tuttavia, jotka voivat auttaa asunnon hankinnassa, niin puhu heille.

erittäin sairas, jos uhkailee lasten terveydellä, tai lähinnä pahoinpitelyllä, saatikaan että leikkelee aihetta koskevia juttuja lehdistä!Meinaatko todella koetella onneasi ja odottaa, milloin miehesi toteuttaa uhkauksensa? Lähdetkö silloinkaan? Osaatko antaa itsellesi anteeksi sinä päivänä, kun mies hakkaa lapsesi?

Lapsesi kärsivät, vaikka mies ei heihin koskisikaan.Ihan sama, mikä miehesi asema on! Mene turvakotiin. Joudut kohtaamaan arjen, mutta turvakodissa osaavat auttaa sinut alkuun. Kotiin jääminen ei auta! Se ei ole enää kotisi! Siellä asuu vain hirviö, joka pilaa koko elämäsi!Pelkäät nyt. Voit yhtä hyvin pelätä ja päästä pelostasi turvallisessa paikassa apua saaden!Sydämeni pohjasta toivon, että lähdet! Apua on tarjolla. Moni muukin on onnistunut!

Pilaa oma elämäsi, jos haluat, mutta älä tee sitä lapsillesi! Olen varma, että sinäkin haluat heille hyvän ja turvallisen elämän. Tätä menoa pilaat sen kaikilta. Todellinen syyllinen on miehesi, mutta sinun on nyt otettava ratkaiseva askel.Rohkeutta! Kyllä sinä pärjäät, kun pääset pois!

Otapa yhteys vaikka perheneuvolaan, jos teillä on lapsia. Sieltä psykologit osaavat varmasti neuvoa oikean tavan toimia ja heillä on salassapitovelvollisuus, joten sinun ei tarvitse sen enempää pelätä.

" Turvakoti on tarkoitettu lähisuhteessaan väkivaltaa kohdanneille lyhytaikaiseksi turvapaikaksi silloin kun kotiin jääminen väkivallan, uhkailun tai pelon takia on mahdotonta tai suorastaan vaarallista. "// Siis pelkkä pelko riittää, ei tarvii olla pää kainalossa!

ja sanoi ettei oikein hyvin tunne ko. asioita.

itsellä pelko että mies saa kiinni, enhän voi koko aikaa olla turvatalossakaan,

joskushan se arki on kohdattava, Miten on miehen sana minua vastaan?

mies on johtavassa asemassa firmassa ja luotettava ja pidetty työntekijä. Itse olen koulutukseltani merkonomi , ja ei työkontakteja. Olen kotiäitinä ollut 5 vuotta, miehen oireet pahentuneet nuorimmaisen synnyttyä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat