Vierailija

Ollaan hakemassa vuokra-asuntoa yksityiseltä vuokranantajalta. Hakemus täytyy lähettää, ja vuokranantaja valitsee varmaan parhaimmaksi katsomansa asukkaan. Mihin asioihin kiinnittävät huomiota?

Kommentit (3)


Yksiöön toivon työssä käyvää 25-55 siistiä naista, joka ei tupakoi ja jolla ei ole lemmikkejä. Luottotiedot kunnossa. Mielellään pidempi aikainen vuokrasuhde.Kaksioon tai kolmioon samaa ikäluokkaa oleva pariskunta, joilla saattaa olla 1-2 lasta. Ei tupakkaa eikä lemmikkejä. Luottotiedot kunnossa. Pitkä vuokra.Noi on sellasia tosi hyvä kuntosia rempattuja asuntoja missä matskut on hyvät ja muutenkin parempia. Ihan siitä syystä noi, että tupakka ja eläimet vähän saattavat pilata asuntoa. Luotoista tulee aika varmasti vuokra ajallaan ja pitkä vuokra-aika, ettei koko ajan tarvis etsiä uusia asukkaita... Ikävä olla se nipo näissä asioissa, mut mun asunnot ja haluan pitää ne hyvänä ja saada hommat toimimaan moitteettomasti.On mulla 2 yksiöö ja yks kaksio tällä hetkellä jotka eivät ole niin luksuskunnossa, mutta ihan hyvässä kuosissa.. niin niissä en nipota ja vuokra-aika voi olla esim 3kk ja luottotiedot voi olla menetetty, eläimiä saa olla, ja tupakoida. Ovat useimmiten opiskelijoita ja niitä ketkä tarvii pikaisesti uuden asunnon tms. Mutta täytyy sanoa, ettei ole ollu näiden kanssa juurikaan ongelmia, positiivisesti ovat yllättäneet nämäkin asukkaat aina, eli asiat toimineet.Kyllä fiksut lapsiperheet (myös yh) menevät aina edelle.Tapauskohtaista.Tsemppiä AP :)

Jos se on puhdas sijoitusasunto, haluaa erilaisen vuokralaisen kuin sellainen, joka aikoo ottaa asunnon omaan käyttöönsä vaikka vuoden päästä.Yleensä suositaan niitä, jotka ovat vakavaraisia (pystyvät maksamaan vuokran siis), lemmikittömiä eivätkä tupakoi. On sitten taas vuokranantajasta kiinni, haluaako mieluummin lapsiperheen vai opiskelijoita, keikkatyöläisiä tms. asuntoonsa olemaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat