Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siis ostatko jotain Iittalaa ja Arabiaa keittiöön ja Finlaysonia makkariin vai halvempia tavaroita vaikka Ikeasta?

Kommentit (6)

Astiat halpoja - ne rikkoutuu niin paljon ja usein kun olen sellainen sählä.

Finlayson ei muuten ole parasta laatua lähimainkaan vuodevaatepuolella, se on se perushalpis jos ei muuta saa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muuten kyllä huonekaluissa Ikea rulettaa :)...(Ja vaatteissa totesin jokin aika sitten, että ihan turha sijoittaa suuria summia vaatteisiin siinä uskossa, että kestää paremmin: eivät kestä yhtään paremmin kuin halpisversiot. Paremman näköisiä ehkä, laadukkaampiakin tavallaan, kyllä, mutta muuten eivät kyllä " klassikot" kaan enää kestä...)

ostanut mm. takkeja ja vastaavia, joita käytän useammankin vuoden ja ovat ihan täydessä kuosissa. Vaikka siis ovat olleet halpoja.Ja kyllä ne kattilat kestää halpisversioina ihan yhtä hyvin, kuin joku merkkituotekin. En näe niissä mitään eroa. Tai harvemmin ainakaan.

kannata ostaa halpaa. Ja tämä pitää paikkansa! Tietyissä asioissa sorrun halpoihin juttuihin, mutta esim. vaatteissa yleensä pyrin satsaamaan kenkiin ja takkiin, jotka kestävät silloin hyvinä parikin kautta kovassa käytössä. Liinavaatteet ovat mm. Ikeassa mielestäni ihan hyvälaatuisia muuten ja ne finlaysonit, joita meillä kaapissa on ovat hyviä myös..Kalliit esimerkit, kuten vaikkapa Marimekko (johon en ikinä satsaa lakana-puolella) on muuten tosi huonolaatuinen!!!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat