Vierailija

Meillä on terveyskeskuksen oma lääkärinä lääkäri joka hoitaa myös yksityisklinikan asiakkaita. Luotan häneen täysin, saan siis tk:sta samantasoista palvelua kuin yksityiseltä saisin.Sairaalan puolellakin on lastenlääkäri joka on myös yksityislääkäri.Musta tuntuis että olis turha viedä yksityiselle ja olis turha maksaa kallista vakuutusta kun lapset on suunnilleen terveitä...

Sivut

Kommentit (84)

hoitaminen kesti 8,5 tuntia ja matkaa kertyi 200 km..Ensin odotettiin omassa tk:ssa 2,5 tuntia (tk:ssa ei anneta aikoja, vaan aina jonotetaan) ja siellä nuori lääkäri ei uskaltanut pippeliin juuri koskea, vaan lähetti keskussairaalan päivystykseen 100 km:n päähän. Jossa jälleen odotettiin 2,5 tuntia ennen kuin edes nähtiin lääkäriä ja lääkärin näkemisen jälkeen 1,5 tuntia ennen kuin saatiin se hiton silmätipparesepti! Että tämän takia työssäkäyvät ihmiset vievät lapsensa yksityiselle!!!

Vierailija:

Lainaus:


Ma lapsella hengenahdistusta -> tk:n päivystykseen -> sai maskin kautta ventolinea. Seuraavalle päivälle aika omalle lääkärille. Sai lähetteen allergiatesteihin ja jos siitä ei löytyisi mitään niin sitten lastenpolille astmatutkimukseen. Allergiatesti oli viikon päästä hengenahdistuksesta ja lastenpoli siitä viikon päästä eli kahdessa viikossa saatiin astma diagnoosi.
Vakuutus muuten maksaa julkiseltakin puolelta koituneet sairaus- ja hoitokulut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

näin toimimalla hyväksymme hiljaisesti sen, että emme saa vastinetta maksamillemme korkeille veroille. Julkisen terveydenhuollon taso saa rauhassa rapistua sillä välin, kun kuskaan lastani Ruusulaan JÄRKYTTÄVIÄ hintoja rahastavalle yksityislääkärille.Eihän siitä ole kauan, kun mielipidemittaus osoitti suomalaisten olevan tyytyväisiä terveydenhuoltopalveluihin maassamme. Eiköhän kysymyksessä ole jokin entisaikoihin perustuva illuusio, josta tollot pitää kiinni. Koska systeemihän on täysin toimimaton.JA 33: minkä firman vakuutus on täysin omavastuuton???

Meillä tk:hon olen aina saanut lapselle ajan samalle päivälle. Yksityisille on mitempi matkakin, eikä lapsilla todettu erityisempi kroonisia sairauksia. Kunnallisessa hoidossahan on maksukatto 590e, johon saa laskea yhden vanhemman ja kaikkien lasten kulut yhteen. Vakuutukset tulisivat kalliimmaksi. Ja yhdenkin lapsen vakuutuksen + omavastuunhinnalla käy yksityisellä kelakorvauksen huomioituna melkoisen monta kertaa.

Vierailija:

Lainaus:


yli tunnin. Terveyskeskuksessa ei ole ikinä käynyt niin.Terveyskeskuksen lääkäri lähettää yksityiselle kunnan piikkiin parin korvatulehduksen jälkeen.Yksityisellä on osunut ilkeitäkin lääkäreitä, terkkarin omalääkäri on ihana.Vakuutukset on, mutta niiden tarpeellisuutta mietitään.


Ja tk:ssa vähintään puolen tunnin myöhästyminen on enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Leluja ei tietenkään ole odotushuoneessa, vain muutama repaleinen kirja.

Vierailija:

Lainaus:


Vaihtoehtoina oli 4 tuntia Lastenklinikan päivystyksessä vatsatautien, räkätautien ja Ebola-pärskeiden seassa tai 15 min vierailu yksityisellä Pohjola-vakuutusyhtiön laskuun.Kumman itse valitsisit?
Mua ei ainakaan huvita maksaa vakuutusmaksujen kautta hysteeristen mammojen lääkärikäyntejä, kun joka nuhatipasta tehdään tarkastus ja jälkitarkastukset päälle. Tk:sta saa tarvittavat palvelut ja sen vakuutuksen hinnalla käy pahimmassa hädässä kerran jos toisenkin yksityisellä vuoden aikana. Lääkkeissä taas on maksukatot eli krooninenkaan sairaus ei veisi konkurssiin.Koska emme halua raahata sairasta lasta tuntikausia lääkärille ja sitten päivystykseen. Terveyskeskuksessa jonotusaika venyy aina vähintään puoleen tuntiin. Sairaala noin 4 tuntia. Aikuinen ehkä kestää sen muttei lapsi. Asumme Oulussa.Olemme vihaisia, kyllä, ja haluamme kiittää KAIKKIA päättäjiä siitä, että olemme havainneet, että emme tarvitse teiltä ikinä enää mitään. Kuten ei lapsemmekaan.

Vierailija:

Lainaus:

Missä on sellainen yksityinen lääkäriasema, jossa aina on se lapsen tuttu, sama lääkäri?

Kyllä me ainakin olemme saaneet varata ajan pitkiä aikoja ennen, että olemme päässeet juuri haluamamme lääkärin yksityssvastaanotolle.
Samalle päivälle ei aina saa sille vakilääkärille, mutta parin päivän sisällä yleensä kyllä. Ja hyviä lastenlääkäreitä (tai esim. korvalääkäreitä) on kyllä useampia. Itse varasin su-iltana vakikorvalääkärillemme ajan tiistaiksi.

Kyllä, yksityiselle päästiin saman tien.Vierailija:

Lainaus:


Tyttömme taisi olla n. 2v kun soittelin heti aamusta klo.8 aikaa, ja kun pääsin läpi sanottiin vaan että sen päivän kaikki ajat ovat menneet. Jassoo!? Siis edes 2-vuotiaalle lapselle ei silloin löytynyt aikaa!! Eikä aikaa saa sitten myöskään varata seuraavalle päivälle, vaan pitää soittaa seuraavana aamuna uudestaan. Kätevää, eikö?

.
Lasten tk- ja sairaalapäivystys on kylläkin Lastenklinikalla.Vastaus kysymykseen. Vien lapseni yksityiselle, koska saan nopeasti asiantuntevaa palvelua ilman jonotusta ja arvailua ja turhia tutkimuksia. Välillä olen vienyt terveysasemalla, jos on ollut helposti hoidettavissa oleva, pieni asia, esim silmätulehduslääkereseptin saaminen. Muutaman kerran kokematon tk-lekuri ei ole pystynyt katsomaan lapsen korvaan, on jättänyt tärkeitä tutkimuksia tekemättä jne. Enää en koskaan vie terveysasemalle, jos voin käydä yksityisellä pediatrilla. Valitettavasti yksityiseltäkin välillä joutuu Lastenklinikalle jonottamaan, kun on tarpeeksi vakava vaiva. Mieluusti hoitaisin senkin yksityisesti. Onneksi klinikalla on kuitenkin pääsääntöisesti henkilökuntaa, joka on tottunut käsittelemään lapsia.Käytän myös itse yksityisiä erikoislääkäreitä (ilman vakuutusta). Olen kantapään kautta oppinut, että parhaan ja nopeimman hoidon saa asiantuntijalta ja välttyy vakavilta odotuksen aiheuttamislta komplikaatioilta ja stressiltä.

On kokemusta aika monesta (5-10) heistä, mutta ei yhtään hyvää kokemusta. Kielitaito on osa lääkärin taitoa, niin se vain on. Aivan ihmeellisiä vastauksia olen saanut kysymyksiini välillä, siis aivan järjettömiä. Siinä vaiheessa olen tajunnut että selvä, nyt äkkiä pois, tästä ei ole apua.Ihan kevyimmästä päästä on se tapaus, kun ajattelin ääneen, voiko pienen poikani allergiassa olla kyse maitoallergasta, ja lääkäri kehotti käyttämään hyla-tuotteita...jep jep. Tämä Vantaalla.Siksi yksityinen sektori.

mutta näin toimimalla hyväksymme hiljaisesti sen, että emme saa vastinetta maksamillemme korkeille veroille. Julkisen terveydenhuollon taso saa rauhassa rapistua sillä välin, kun kuskaan lastani Ruusulaan JÄRKYTTÄVIÄ hintoja rahastavalle yksityislääkärille.Eihän siitä ole kauan, kun mielipidemittaus osoitti suomalaisten olevan tyytyväisiä terveydenhuoltopalveluihin maassamme. Eiköhän kysymyksessä ole jokin entisaikoihin perustuva illuusio, josta tollot pitää kiinni. Koska systeemihän on täysin toimimaton.JA 33: minkä firman vakuutus on täysin omavastuuton???

Miksi: siksi että kunnallisella puolella ei ole riittävää osaamista terveyskeskuksessa putkikorvan ja allergioiden hoitamiseksi, ja niiden vuoksi käymme lääkärissä :).

hyväksymme hiljaisesti sen, että emme saa vastinetta maksamillemme korkeille veroille. Julkisen terveydenhuollon taso saa rauhassa rapistua sillä välin, kun kuskaan lastani Ruusulaan JÄRKYTTÄVIÄ hintoja rahastavalle yksityislääkärille.Eihän siitä ole kauan, kun mielipidemittaus osoitti suomalaisten olevan tyytyväisiä terveydenhuoltopalveluihin maassamme. Eiköhän kysymyksessä ole jokin entisaikoihin perustuva illuusio, josta tollot pitää kiinni. Koska systeemihän on täysin toimimaton.JA 33: minkä firman vakuutus on täysin omavastuuton???

että tästä lähin vien lapseni yksityiselle, jotta saisin asianomaista palvelua. Lääkäri siis haukkui minut, kun olen nuorena lapseni tehnyt enkä osaa hoitaa sitä.... paljastui että lapsella korvatulehdus, jonka takia huusi.Meillä lapset ovat onneksi terveitä, noin kerran vuodessa tulee tehtyä lääkärireissu.

Yksityiselle viemällä hyväksymme hiljaisesti sen, että emme saa vastinetta maksamillemme korkeille veroille. Julkisen terveydenhuollon taso saa rauhassa rapistua sillä välin, kun kuskaan lastani Ruusulaan JÄRKYTTÄVIÄ hintoja rahastavalle yksityislääkärille.Eihän siitä ole kauan, kun mielipidemittaus osoitti suomalaisten olevan tyytyväisiä terveydenhuoltopalveluihin maassamme. Eiköhän kysymyksessä ole jokin entisaikoihin perustuva illuusio, josta tollot pitää kiinni. Koska systeemihän on täysin toimimaton.JA 33: minkä firman vakuutus on täysin omavastuuton???

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat