Vierailija

MTV3.fi:Soinilta kysyttiin, mitä mieltä hän on turkulaisen perussuomalaisten ehdokkaan Jiri Kerosen blogi-lausunnoista. Kerosen mukaan "ihmisellä on täysi oikeus sanoa vihaavansa nekruja, jutkuja, hurreja ja ryssiä, koska kyseessä on ihmisen oma mielenilmaus."-En käytä tuollaista kieltä, Soini sanoi.Kun Soinilta tivattiin, miksi perussuomalaisilla on ehdokaslistoillaan ehdokkaita, joiden mielipiteitä puoluejohtaja ei voi jakaa, Soini hermostui.-Hyvänen aika! Te tiedätte aivan hyvin, että osastot asettavat ehdokkaat ja kansa äänestää.Soini tyrmäsi, että hän piiloutuisi asiassa puolueosastojen taakse.-Älkää olko naurettavia! Minä olen kertonut mikä on puolueen linja, ja että minä en käytä tuollaista kieltä. Eikö se tullut selväksi?Soini alleviivasi, että keskustelua maahanmuuttoasioista on käytävä.-Natsilippuja ja muita ylilyöntejä en kuitenkaan hyväksy.****Ylilyöntejä??* Natsien (ja holocaustin) hyväksyminen lasketaan ylilyönneiksi?? Vitsi toi äijä ja sen puolue on _vaarallinen_! :(

Sivut

Kommentit (52)

Kukaan ei kuitenkaan ole Vanhaselta tivaamassa asiasta. Perussuomalaisten vaalitenteissä ammattitaidottomat juontajat keskittyy aina epäolennaisuuksiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kauhistellaan jos joku ei hyväksy vaikkapa juutalaisia?Nämä kauhistelijat sit seuraavassa ketjussa haukkuu täydeltä laidalta vaikka nuoret yh-äidit joilla on valkaistu tukka? Miksi ette hyväksy?

Halla-ahon sivuille, mutta näköjään ehdittiin ensin. Mies kirjoittaa pelkkää kiihkotonta faktaa, mikä on vaikea ellei jopa mahdoton tyrmätä. Ei rasismia. Ainoastaan kritiikkiä löperöä maahanmuuttopolitiikkaa ja sen seurauksia kohtaan. Halla-aho on korkeasti koulutettu, perheellinen, todellinen esimerkki omilla aivoilla ajattelevasta ihmisestä. Hyvä puhuja. Kaikkiin puolueisiin mahtuu juntteja, joista on enemmän haittaa kuin hyötyä. maahanmuuttopolitiikka uhkaa riistäytyä käsistä, ellei pian saada Halla-ahon kaltaisia ihmisiä poliittisiin elimiin.

Maahanmuuttopolitiikan ruotimisen ei pitäisi olla pelkästään Perussuomalaisten asia, vaan kaikkien. On kyse yhteisestä ongelmasta, joka pahimmassa tapauksessa romahduttaa hyvinvointivaltiomme.

mutta minusta on erittäin huolestuttavaa jos edustuksellisessa demokratiassa tietyt ryhmät eivät saa edes mahdollisuutta. Kaikilla pitää olla yhtäläinen oikeus yrittää. Kansalla pitää olla oikeus valita sellaiset johtajat, jotka edustavat sitä. Kansa saa juuri sellaiset johtajat kuin on ansainnutkin.

Siis kulttuuriin perustuvaa rasismia väittää vain alemmin koulutettujen olevan rasistisia.

Lainaus:

ennakkoluulot ovat sitten eri juttu.T. Eräs joka toivoisi tapaavansa koulutetun rasistin

Lainaus:

Oletteko sitä mieltä, että ihmisellä ei ole oikeus ilmoittaa, ettei pidä joiskain ryhmistä.Juutalaiset esim ovat ryhmänä aika kuvaottavia, mutta tunnen myös ihan hyviä jutku tyyppejä.

selllaisiakin ihmisiä valitettavasti on.Minusta Soinin pitäisi vähän tehokkaammin tuomita nämä "ylilyönneikksi" nimittämänsä asiat - minusta nimtys on vähättelyä, vihanlietsonta olisi ehkä parempi nimitys. Sitäpaitsi rasismi, eli rotuun, ihonväriin tai kansallisuuteen perustuvat ennakkoluulot joista suurin osa on tieteelliessti todistettu vääriksi, ei ole se tapa, jolla maahanmuuttoasioista -tai mistään muustakaan - pitäisi keskustella.Kokonaan toinen asia on, että aivan kaikkien puolueiden listoilla on ehdokkaita, joiden kannaottoja puolueiden johtajat eivät jaa tai voi jakaa. Yleensä se on vieläpä ihan ok. Asioita on sekä valtakunnantasolla (pankkituesta energiaratkaisuihin) että paikallistasolla (Täällä Tampereella vaikka rantatien tunneli, Hämeenkadun pyöräily ja Koukkuniemen sairaalan hoitajapulan ratkaisu jakavat väkeä valtapuolueidenkin sisällä, muista ryhmistä puhumattakaan) Voisi kyllä olla hyvä, että edes isoista periaatteellisista kysymyksistä keskusteltaisiin puolueen sisällä joku konsensus.Mutta ehkä pitäisi aloittaa siitä, miten puolueisiin liitytään jäseniksi. Tampereen yliopiston opiskelijoitten idearikas lehti teki jutun puolueiden jäseneksi liittymisestä. Sama toimittaja yritti liittyä kaikkii puolueisiin. Missään niistä ei haluttu keskustella ideologiasta liittymisperusteena. Kaikista puolueista yksi ainoa kysyi edes sitä, onko jäseneksi haluava jo jonkun muun puelueen jäsen. Se yksi ainoa puolue oli kd.

koko puoluetta täytyy varoa?Mitenkähän lie "valtapuolueiden" ehdokkaiden omat näkemykset? löytyy jos jonkinlaista rikollista, ja huorissa kävijää yms.Ei minusta Soini voi syyttää jonkun älyttömistä lausahduksista eikä ne lausahdukset ole perussuomalaisten linja.

Olet typerä ap.En äänestä nyt perussuomalaisia näissä vaaleissa koska heillä ei ole kyvykästä ehdokasta kunnassani. Soini äänestin pressanvaaleissa

Lainaus:

Ekan kerran elämässä ääni lähtee niille, tosin enemmän mä äänestän henkilöä kuin puoluetta.
Niin tekisin minäkin, mutta kun asuinseudullani ehdokasaines ei ole niin "korkealaatuista":)

Löysin ehdokkaan jota äänestän.On varsin harmillista kun poliittisesskorrektiivisuudessa tietyistä asioista ei saa keskustella ja on elmassa vääriä mielipiteitä.

ja Soini vastasi ihan asiallisesti eikä puhunut itseään pussiin, kuten ne naurettavat haastattelijat yritti. Kuten ap:n viestistäkin kävi ilmi, Soini ei allekirjoittanut jonkin puolueen listalla olevan mielipiteitä.

Ylilyönti-sana ilmeisesti sai ap:n hermostumaan."Ylilyöntejä?? Natsien (ja holocaustin) hyväksyminen lasketaan ylilyönneiksi?? Vitsi toi äijä ja sen puolue on _vaarallinen_! :("Minun mielestäni ylilyönti on aika lievä sana kuvamaan natsien toiminnan hyväksymistä. Ilmeisesti ap:n mielestä myös.

saanko kysyä mikä on koulutuksesi? Mulla kun on käsitys, että vain kouluttamattomat ja sosiaalisesti ongelmaisissa oloissa elävät ihmiset hyväksyvät natsiaatteen. Olenko nyt väärässä?

kokoomus, sdp, keskusta linjaa on tervetullutta. Vanhat puolet jauhaa vanhaa mantraa... puhetta tulee, asiaa ei.

Soini sentään puhuu suomee, ja niin että kaikki ymmärtää.Laittomuudet on sit erikseen, niitä ei pidä hyväksyä.Onkos Vapaavuori suvaitsevainen? ei todella. Koko kansan ministeri pitää vain ja ainoastaan pk- seudun puolta. Muut on täysiä hylkiötä.

Ihmettelen ko. ministeriä, miten voi olla kun taustakin on mitä on

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat