Vierailija

Myytiin vanha asunto ja siellä tehtiin kosteusmittaus. Tulos oli, että asunto oli todella kuiva. Siis tosi hyvät tulokset saatiin. No, nyt sitten mitattiin samalla kosteusmittarilla uudessa asunnossamme laattalattian kosteus ja tulos oli kosteuteen viittaava. Miten se voi olla mehdollista vaikka asunto on uusi? Kyse on kodinhoitohuoneen ja vessan laattalattiasta. Olisi pitänyt mitata kaikkien lattioiden kosteudet ennen ostamista. Mutta ei tajunnut, että upouudessa asunnossa vois olla kosteutta.

Kommentit (5)

asumme v. 2002 valmistuneen kerrostalon ekassa kerroksessa ja huonon rakennusjäljen todellakin huomaa! Esim. parvekkeen oven kynnys on irti (!!!) ja kylmällä ilmalla oven alta tuulee ja viime talvena sieltä tuli jäätä sisälle asti... ihanaa!! Huoltomiehelle on ilmoitettu, mutta tulee kuulemma sitten, kunhan kerkiää...

aivan liina tiukat eikä rakenteet ehdi kuivaa eri työvaiheiden välillä, kun ei malteta odottaa mm. betonin kuivamista tarpeeksi kauan, vaan aletaan pinnoittaa kosteussuluilla yms. liian aikaisin.Nykyinen rakentamisen taso on luvattoman huono juuri esim. liian tiukkojen aikataulujen vuoksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pahoittelen, etten osaa vastata kysymykseesi. Mutta mikä mittari sinulla on? Mistä niitä voi ostaa, onko mittaireiden luotettavuudessa eroa. Haluaisimme mitata oman asuntomme ennen myyntiin laittamista.

Koko rakennusala on ihan ylikuumentunut, työvoimaa haalitaan ties mistä ja laatu on mitä sattuu ja silti tyhmät ihmiset maksavat ihan törkeitä ylihintoja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat