Vierailija

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos pohja on liian viileä ei kuorrute enää tartu siihen.



Juu löysä kuorrute imeytyy pohjaan. Mutta maku on silti hyvä. Maistuu kuitenkin makealta.

Sekoita pehmeää voita (huom! voita, ei margariinia, voista tulee parempi maku ja kiilto), tomusokeria, leivontakaakaota ja sulatettua suklaata sähkövatkaimella sekaisin.



Määriä vähän vaikea antaa, koska teen aina kaiken silmämääräisesti, mutta ehkä pellilliseen suklaaruutuja tarvittaisiin n. 100-150g voita, puolikas suklaalevy, leivontakaakaota pari ruokalusikkaa ja tomusokeria sitomaan kunnes kuorrutus on kermavaahtomaista, eli yhtä paksua. Älä laita sokeria liikaa, ettei tule liian jäykkää.



Kuorrutusta tarvii vatkata vain sen verran, että se on levitettävissä. Kuorrutus pysyy kakkujen päällä erinomaisesti ja etenkin kun käyttää Fazerin Sinistä suklaaksi, niin maistuu taivaallisen hyvältä!



Itsekin tuskastuin noihin kahvi-tomusokerikuorrutuksiin ja kerran päätin kokeilla, saisinko jotenkin erilaista aikaan ja tämä syntyi, tosin varmaan jo ammattilaisilla ja muillakin tiedossa:)



Mutta kokeilkaa, suklaan määrää muuttelemalla saa itselleen sopivan " suklaisuuden" :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat