Vierailija

Onko mahdollista? Ei tarvitse tapahtua erityisen terveellisesti, kunhan jumalauta tapahtuu!Onko toivoa?

Kommentit (18)

Voihan sitä tietysti ruveta kuurille, jossa energiamäärät ovat niin alhaiset, että ruoasta on todella hankalaa saada riittävästi proteiinia, hyvää rasvaa, kuitua, vitamiineja ja hivenaineita, jolloin kilomäärän saa nopeasti pois, mutta samalla lähtee myös reilusti lihasmassaa ja ihon, kynsien ja hiusten kunto heikkenee. Toinen vaihtoehto on muuttaa pysyvästi elämäntapoja, syödä riittävästi, liikkua oikein ja sivutuotteena laihtua ylikilot pois esimerkiksi vajaan puolen kilon viikkovauhtia.Vastaus siis kysymykseesi: voit laihtua 15 kiloa jouluksi. Ei se mahdotonta ole.

juomaan raakaa omenaviinietikkaa.15ml eli ruokalusikallinen puoli tuntia ennen kuin syöt. Pieniä ruokailuja varten ei tarvitse ottaa, esim. aamupala tyyliin kahvi ja omena ja leipäviipale, mutta kun syöt kunnolla niin ota etikka ensin. Etikka ainakin kahdesti päivässä. Sitä ennen kannattaa pestä hampaat ja huuhdella suu huonosti jotta hampaisiin jää hiukan tahnanjämiä suojaamaan.Haisee kamalalle ja oksettaa sen jälkeen pari ekaa viikkoa, mutta haistelemalla jotain voimakashajuista saa etikan alas.syömishäiriöinen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

painonvartijoissa lähtemään viime syksynä 3kk/15kg. ei se ollut edes vaikeaa kun oli motivoitunut eikä huijannut itseään pistelaskussa.

jos maltat noudattaa pisteitä etkä syö ruisleipää, perunaa ja pastaa " niin paljon kuin haluat" kahdella pisteellä. Ihan varmasti lähtee.


Kesäkuun alusta olen laihduttanut.

Hyvä fiilis, ja ihmiset huomaa muutoksen!Dieetti:Ediä, tupakkaa ja Reductilia.Huonot puolet, hiukset menneet aivan järkyttävään kuntoon,

iho-ongelmia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat