Vierailija

erilaisia kuvioita. Kolmiot ja rasti ei onnistu, kiukkuaa ja huutaa ettei halua tehdä eikä osaa. Kuitenkin kotiin haettaessa lasta on aina kehuttu miten hienosti on tehnyt sitä eskarikirjaa ja muutenkin ollut. Ongelma on siinä että kotona ei haluaisi tehdä mitään tehtäviä, miten tulevat kouluvuodet tulevat sujumaan?

Kommentit (9)

viime vuonna lapsi teki eskrin tehtävät ihan tunnollisesti ja hyvällä (ovat muuten ainakin täällä ihan vapaaehtoisia tehtäviä) Mutta jo nyt ekaluokalla inhoaa läksyjä, valehtelee ettei niitä tullut ja yrittää luistaa joka tehtävästä :( ja kyllä minä kehun ja kannustan ettei ole siitä kiinni :(

Meille ei viime vuonna tullut kertaakaan eskarista läksyjä. Ihan tarpeeksi ongelmaa oli siinä, ettei esikoululainen olisi jaksanut tehdä tehtäviä esikoulussakaan. Oli siis suuri muutos jo siinä, ettei päiväkoti ollutkaan vain leikkiä varten. Nyt koulu on kuitenkin lähtenyt sujumaan ihan mallikkaasti, vaikka läksyjä on mielestäni ollut kohtuullisen paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eskarin kotitehtävistä ei jostain syystä tykkää. Ei haluaisi tehdä itkee ettei osaa jne. Jotain paineita kai on syntynyt en vaan tiedä miten. On yritetty rohkaista eikä painostaa. Juttlin myös eskariopen kanssa joka sanoi että tehtävät voi tehdä ja palauttaa omaan tahtiin. Eiköhän se siitä kun alkujännitys menee ohi. (sori että pilkku ei toimi)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat