Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

ei ikea....

Kommentit (17)

ja ei ole hyvää sanottavaa :(. Myyjä ei osannut asiaansa, tuotteiden toimitus takkusi, osat vääriä, eikä laatukaan mikään paras mahdollinen.seuraavaks otetaan kalusteet laatufirmasta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Täytyy koota ja asentaa itse, mutta rungot ja ovet samaa laatua kuin Puustellilla jne. Suomessa on esim. kaksi runkotoimittajaa, joten se siitä merkkifirmojen laadusta. Siinä säästää työn hinnan. Saimme koko talon kalusteet noin 8000 eurolla.

ovat varmaan kaikilla samat, mutta laatikkomekanismit on omaa luokkaansa ns. laatufirmoilla esim. Puustellilla. Mutta siellä on kauttaaltaan niin paska palvelu, ettei kannata maksaa mitään ylimääräistä. Pienemmissä/halvemmissa firmoissa on huonot mekanismit. Mutta jos ei niistä niin välitä, aivan sama ottaa mistä vaan.

Siellä on esim. saranat huippulaatua eikä muutenkaan ole ollut valittamista. Kaapit joutuu tietysti kokoamaan itse, mutta kyllähän tuohonkin rahalla saa tekijän halutessaan.

keittiömyyjistä. Erona on vain hinta!

Me teetimme paikallisella keittiövalmistajalla ja hinta oli melkein puolet vähemmän mitä puustellin keittiö. Pian kaksi vuotta ollaan asuttu eikä mitään vikaa ole. Toisille tuntuu olevan vain " merkki" tärkeä(ainakin tässä meidän kaveripiirissä).

Halusimme keittiön alakaapeista mustat. puustellissa sanottiin että tulee jonkin verran lisähintaa... paikallisella tuli kokonaiset 70e. Luultavasti Puustellilla olisi tullut reilusti enemmän hintaa, koska sanoivat noin epämääräisesti, että jonkin verran.

Älä ainakaan osta Petra-keittiöitä, meillä meni kaapin oville hieman vettä alkoivat turvota. Eivät korvaa mitään takuun piiriin. Kuitenkin vesikalusteiden alla olevat kaapit saavat aina kosteutta. Materiaali on scheissea-ei kestä oikein mitään, tulee naarmuja helposti jne. Osta vaikka ikeasta mieluummin.

Petra

Keittiö Online, ihan parasta palvelua, kivat hinnat, näyttää hyvältä ja modernilta ja isäntäkin tykkäsi kun tulivat vielä asentamaan paikoilleen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat