Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (20)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kristitty on vastuussa teoistaan ensisijaisesti Jumalalle.Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi, älä väitä sellaista mikä ei ole totta.

Tai korkeakoulutus ylipäätään. Kirjastoista varastetuimmat kirjat ovat lääketieteen ja oikeustieteen pääsykoekirjat - varmaan joku varaskin pääsee niiden avulla opiskelemaan ko tiedekuntiin.

yhteyttä mihinkään poliisiin/sairaalaan, vaan pistivät veret ulos ja lapsen takaluukkuun ja hautasivat kirkkoon!Siis nämä ihmiset ovat hartaita uskovaisia:

-lääkitsevät unilääkkeellä lastaan, että nukkuisi hyvin

-menevät ulos syömään ja jättävät lapset vahditta

-pimittävät " onnettomuutta"

-hävittävät lapsensa ruumiin

Hyi he*tti!!! Ja lääkäreitä vielä... pitäisi olla sivistyneitä ihmisiä.

ja voi ristus minkä shown vanhemmat ovat saaneet aikaan....

noita sivuja katsellessa kyllä vakuutuin vanhempien syyllisyydestä ( tai anakin toisen)

ettei totuutta VOISI kertoa... silloin tekisin noin. Muuten tietysti olisin alunperin ilmoittanut poliisille, vaikka mistäs sitä kukaan itsestään menee takuuseen, kuinka toimii paniikkitilanteessa?

(unohdin jo numeroni)


Kirkkoon voisi ruumiin piilottaa vain joku sellainen, joka ei usko Jumalaan. Uskovainen ei voi sellaista tehdä, koska Jumala näkee kaiken. Kristitty ei voi elää valheessa.


Koko uskon perusidea on se, että kristitty on tilivelvollinen teoistaan ensisijaisesti Jumalalle.Näin ollen kristitty ei voisi lähteä myöskään mukaan mihinkään salailu/peittely-operaatioihin.

etten voisi (enää) kertoa totuutta, haluaisin kuitenkin että lapseni pääsisi lähelle kirkkoa eikä esim. säkissä merenpohjaan. näin se vaan menee.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat