Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Pähkäilen Cacciatoren ja Kurjen välillä, Cacciatore meillä ollut aina oikeassa edellisissä raskauksissa vauvan sukupuolen kanssa..

Kommentit (3)

ja katsoi tosi pitkään ja tarkkaan sukupuolta ja näytti meillekin, joten ei ollut erehdyksen vaaraa!=)Ilmeisesti Kurjen vastaanottoaika on aika paljon pidempi kuin Cacciatoren, siksi mentiin Kurjelle. Tosi rauhallinen tilaisuus oli, kertoi rauhallisesti kaiken mahdollisen mitä näki eikä ollut mitään kiireen tuntua.

En ole kummallakaan koskaan käynyt, mutta kyllä yksityisellä se aina kerrotaan jos asiakas kysyy. Olen elänyt siinä uskossa, että myös tuo tyyppi olisi erittäin pätevä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kävimme Kurjella Felicitas-klinikalla ja oli todella rauhallinen, asiallinen ja lämminhenkinen tyyppi. Vastaanottoaika oli 45 minuuttia ja kävi 4d-ultralla vauvan kokonaan läpi kaiken selostaen ja kysymyksiin vastaillen. Sukupuoli löytyi ja näytti meille vielä tarkkaan, missä mikin elin luuraa. Suosittelen lämpimästi hänen vastaanottoaan!Brunosta olen kuullut ja ymmärtänyt, että vastaanotto on paljon lyhyempi ja hätäisempi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat