Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kommentit (13)

Juopottelu riittää jo niiden eväämiseen. Ja sinä joka puolustelet aseita niin toivottavasti sinä ja läheisesi joudutte kokemaan tilanteen kun perusturvallisuus järkkyy.

mutta metsästäessä ei kyllä varmasti mikään hirviporukka salli kenenkään olevan kännissä tai krapulassa! sellaiset kyllä pistetään pois..turhaa vuohotusta tämä, että kaikilta pitäisi aseet ottaa pois! hurjaa olisi ajatella miten paljon meillä päinkin sattuisi hirvikolareita jos niitä ei tapettais!! =O

nytkin tästä meidän ympäristöstä on kaadettu jo 6 hirveä ja edelleen niitä näkyy!sanoisin, että sellaisilta ne joutaa pois jotka eivät minkäänlaista metsästystä harrasta! kaikkia eläimiä, mitä metsästetään, on liikaa jollain lailla ja niitä joutaa todellakin harventaa!!taitaa nämä metsästyksen vastustajat olla sellaisia jotka eivät asiasta edes mitään tiedä??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

aseet pois ja metsästys lopetetaan kokonaan.Eli, kaikilta ihmisiltä myös autot, teräaseet ja köydet pois -vaarallisia kaikki tyynni.Ai niin, amputoidaan kaikilta jo 10-vuotiaina kädetki, ettei kukaan vaan kurista toista hengiltä. Ja potkimallakin sen voi tehdä eli jalat veks.

Joku kohta älähtää, ettei se ase ammu itsestään vaan ihminen. Koska päällepäin ei näe kuka ampuu toisen ihmisen niin aseluvat ja aseet pois.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat