Seuraa 

..ja lisäksi ei saa tarkoittaa mitään esinettä, kuten akseli tai liina (miehen ehdoton kriteeri). Ensimmäistä nimeä mietimme, toiseksi nimeksi on jo useampiakin vaihtoehtoja suvusta. Sukupuoli on yllätys eli molempien nimiä kaivataan. Pian pitäisi jotkut ehdotukset saada sairaalan papereihin hätäkastenimiksi, vaikka toivottavasti sellaista ei tarvitse tehdä.Tällä hetkellä molempien hyväksymiä ehdotuksia mm.: Juuso, Ossi, Samuli, Lasse, Lassi, Venla, Siiri, Hanna, Lilli, Alisa, Ronja, Viivi. Näistäkin osa taitaa olla aika suosittuja tällä hetkellä... Ei kuitenkaan toivoisi, että koululuokassa oli monia samannimisiä, mutta hyvin erikoisia nimiäkin vierastamme.Kommentit (4)

Sehän ei kuitenkaan välttämättä tarkoita, että samaan joukkoon montaa samannimistä tulisi. Ja huonolla tuurilla harvinaisemman nimen omaaviakin voi osua kaksi samaan ryhmään. Joten liikaa ei kannata yleisyyslukuja tuijottaa.Koitetaanpa muokata noista harvinaisempia vaihtoehtoja:

Joose, Joosua

Ossian, Otso, Ohto, Okko

Severi, SampsaVaula, Veela, Vella, Viliina

Siri

Hanne, Manna

Milli

Aliisa, Alissa, Alise, Aliina

Ranja, Renja

Täältä tulee listaa ;)Tytöt:Veera

Ellen

Essi

Ella

Enni/Enna

Heini

Iina

Ilona

Inka

Iisa

Julia

Jatta

Janna

Linnea

Lotta

Moona

Monna

Menna

Minja

Noora

Nelli

Hanni

Saana

Sanni

Erin

MeijuPojat:Aaron

Arttu

Antto

Eljas

Iivo

Jonne

Joona

Kaapo

Konsta

Leo

Miska

Niila

Nuutti

Roope

Otto

Santtu

Topias

Ville

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

..kunhan ei löytyisi viime vuosien top 10:stä. Eli ainakin itse ehdottamani Venla taitaa tippua pois. Aliisa ja Aliina on omia suosikkejani, mutta eivät kelpaa miehelle. Monet ehdottamistanne on valitettavasti jo käytössä lähipiirissä, esim. Lenni olis kiva mutta ei tästä syystä käy. Ruusa ja Henni on kivoja, samoin perinteinen Katri. Pojan nimistä esim. Samppa on liian lempinimen kuuloinen miehestä eli aika perinteiseltä nimeltä kuulostava saisi olla. Taidetaan olla aika hankalia, etenkin kun on miehen kanssa vähän eri kriteerit...POJALLE:

Jesse

Jerry

Olli

Oula

Lenni

Henri(k)

Samppa

Sasu

Saku

Samu

Sauli

Juho

Joel

JaakkoTYTÖLLE:

Henni

Petra

Katri

Linda

Ruusa

Riina

Silja

Saaga

Saara

Helka

Alma

Elina

Elisa

Alina* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat