Vierailija

Kommentit (12)

ellei ole ripuli tms, koska ulosturefleksi ei toimi uidessa. Mutta uimavaippa nappaa pissavahingotkin, siksi parempi jos lapsi muutenkin vielä vaipoissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eikö 2-vuotiaan voi jo pissatta ja kakattaa ennen altaaseen menoa ja vaikka saunomisien välillä? Ihan pelkät uikkarit on myös tuon ikäisen varustus niin uimahalleissa kuin myös kylpylöissä!

Meidän kaksivuotias EI vielä osaa käydä potalla eikä ilmoittaa hädästään. Ja silti rakastaa uimista. Hän yleensä kakkaa kahdesti päivässä, joten aamukakan jälkeen menimme kylpylään. Pulikoimme kolmisen tuntia ja varmasti tuli pissavahinkoja sinä aikana. En ota siitä ressiä. Aikuisetkin kuulemma pissaa altaisiin...

, eli jos siihen uimavaippaan tulee pissa, niin eiköhän se " huuhtoudu" aika hyvin sinne uimaveteen. Eli pelkissä uikkareissa vaan altaaseen.


Itse emme edes ajatelleet uimavaippaa, kun lapsemme on käynyt vauvasta asti uimassa. Netistä kuitenkin huomasin, että jotkin kylpylät VAATIVAT uimavaipan ennen altaaseen menoa. Onneksi siellä, missä kävimme oli käytäntö sama kuin vauvauinneissa yleensä eli lapselle vain uimapuku päälle, mieluiten lahkeellinen sellainen, jos vahinko pääsisikin tapahtumaan.Yleensä lapset pidättelevät kakkaamista uinnin ajan, mutta jos uinti kestää tunninkin, niin vahingot ovat aivan mahdollisia. Toisaalta olisi suotavaa, että kaikki huolehtisivat omista lapsistaan ja tarkkailisivat mahdollisen kakan tuloa ja käyttäisivät siten tarpeen mukaan asioilla.

Ällöä olla vaipat altaassa, ei kai lapsen pidä kakata altaassa. Vaipat laitetaan jottei kakkaa lattialle tai muuhun sopimattomaan paikkaan. siis vaipat ovat vauvan vessa. Uidessa EI KAKATA!!!!!!

Mutta uimavaippa pitää sisällään mahdolliset vahingot, uikkarit eivät ainakaan pidä. Pienestä lapsesta kun ei oikeasti koskaan tiedä, tuleeko se pissa tai kakka vai ei.

Mitä kemikaaleihin tulee: eiköhän niitä ole kylpylöiden ja uimahallien vesissä rutkasti jo valmiiksi, joten jos niitä pelkää niin kannattaa jättää uiminen väliin ;)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat