Seuraa 

Kävin työpaikkalääkärilläni ihan muissa asioissa ja mainitsin että meskenmeosta ja kaavinnasta on nyt kulunut 8 viikkoa, eikä kuukautisita ole tietoakaan.

Hän ehdotti, että odottaisin vielä kuukauden ja jos kuukautisia ei kuulu, niin voisin syödä keltarauhashormoni kuurin.Onko muilla kokemusta vastaavasta? Ja mitä mieltä olette, pitäisikö vielä tosiaan odottaa kuukausi vai käydä juttelemassa gynekologini kanssa...tuntuu että nuo työpaikan yleislääkärit ei aina näissä asioissa ole ihan niin oikeassa.

Kuinka kauan muut ovat odottaneet kuukautisia keskenmenon ja kaavinnan jälkeen?

Kommentit (1)

kun keskenmenon ja kaavinnan jälkeen puolen vuoden aikana oli ollut vasta 3 kuukautiset epäsäännöllisesti. Silloin gyne sanoi, että katsotaan vielä yksi kierto ja sen jälkeen otetaan keltarauhashormoonia kierron tasaamiseksi...Kohdallani ei tarvinnutkaan, koska tulin sitten siitä kierrosta raskaaksi. Tyttö on nyt 3½ vuotta ja uusi raskaus lähti ekasta kierrosta pillereiden lopettamisen jälkeen ja nyt rv 11+4, joten aikamoista vaihtelua voi olla jo yhden ihmisen kohdalla.Toivotan teille kaikille paljon voimia ja uskoa. Tiedän, että odottavan aika on niiiiiin piiitkä!!, mutta uskokaa, kun se tärppää ja saa oman pienen käärön kaikki odotuksen ja keskenmenon tuska unohtuu. Itse oli todella rikki keskenmenosta. En ollut edes ajatellut, että raskaus voisi keskeytyä...mutta nyt en edes muista enään koko asiaa...onneksi terveen lapsen saaminen ja aika parantaa.TSEMPPIÄ!!! :) ja tehokasta toimintaa joka toinen pvä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat