Vierailija


Kuulemma Madeleinen vanhempien käyttämästä hotellihuoneistosta ei ole löytynyt muun kuin Madeleinen perheen dnata. Kyseessä on h-o-t-e-l-l-i-h-u-o-n-e, joka oli käytössä sekä ennen Madeleinen perhettä, että myös sen jälkeen se on ollut käytössä.Objektiivisesti ottaen on siis mahdotonta, ettei sieltä löytyisi muiden kuin Madeleinen perheen dnata. Ja juurihan sieltä löydettiin jokin veritahra, joka oli jonkun miespuolisen dnata. Vai eikö jutun tutkija enää tiedä missä eilen mentiin.Sivut

Kommentit (70)

Ja muiden DNAta ei vuokrakämpässä, jossa muita asunut McCannien jälkeen ja poliisin tutkijat hiippailevat pelkissä hanskoissa, ei suojahaalaria tai -myssyä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Last week, according to her family, detectives put to Mrs McCann the suggestion that her daughter' s blood had been found inside the car.Forensic investigator Professor David Barclay, who specialises in cold cases, said if blood had been found in the couple' s hire car it could conceivably have been from their twins.He told BBC East Midlands Today that siblings can share as many as 15 out of 20 DNA indicators.Voihan ihmisillä olla monta muutakin syytä valehdella poliisille kuin se että on sieppaaja. On jotain hämäriä bisneksiä vaikka mistä ei halua jäädä kiinni.


100% DNA-näyte. Madeleinen ruumis on ollut varmuudessa autossa viisi viikkoa katoamisen jälkeen. Ettekö nyt muista mitä eilen ja tänään lehdissä oli." Sky News: Maddyn ruumis oli vanhempien autossa"10. 9. 2007 22: 55Portugalin poliisi on löytänyt DNA-todisteen, jonka mukaan Madeleine McCannin ruumis oli vanhempiensa vuokra-autossa viisi viikkoa tytön katoamisen jälkeen, kertoi nimetön lähde Sky News -tv-kanavalle.Sky News: Maddyn ruumis oli vanhempien autossaSky Newsin toimittajan mukaan Portugalin poliisi on luonnehtinut löytöä " helkkarinmoiseksi" .Toimittajan mukaan poliisi paljasti, että on löydetty kaikkiaan kolme näytettä, joista yksi todistaa aukottomasti Maddyn ruumiin olleen Gerry ja Kate McCannin vuokraamassa hopeanvärisessä Renault Scenicissä."Tämmöista siis uutisoitiin ja nyt poliisi on kiistänyt, että sillä olisi mitään sataprosenttista näytettä.

Luulisi, että se olisi hajoamisen vuoksi ollut niin tiiviissä pussissa, että sieltä ei pääse hiuksia valumaan. Ja miksi ruumiskoiria ei käytetty auton tutkimiseen? Jos ne haistavat ruumiin äidin vaatteista, luulisi että olisivat haistaneet ruumisnesteet autosta?Ja nuo hiukset. Meillä voisi luulla ruumiin olevan jatkuvasti, sillä tytöltä 6 v. lähtee tosi paljon hiuksia. Ja tutkijathan sanoivat olettaneensa löytävänsä hiuksia ja ihoa autosta, kun perhe muutti toiseen loma-asuntoon.

Olin hämmästynyt, kun luin tuosta asiantuntijan kertomana. Eli jos siellä takaluukussa on kuolleen Madelinen verta.Mä olen alusta asti epäillyt vanhempia, mutta tää kokonaisuus on vähän hämärä nyt: ruumista olisi säilytetty 25 päivää jossain ja sitten kuskattu pois. Ensinnäkin 25 päivän päästä haju on täysin tolkuton ja ainakin ruumis pitäisi olla tiukassa paketissa, josta ei hiustuppoja lähde, eikä hajuakaan. Vai olisivatkohan säilyttäneet pakkasessa tuon 25 päivää? Ruokien joukossa? Aika mielenkiintoista kuulla, mikä teoria tämän takaa löytyy. Jos löydös on oikeasti Madelinen verta ja kuolleesta tullutta, niin homma on selvä, mutta mielikuvitus ei riitä silti ymmärtämään kuviota....

Malinka nimeltään, kumpikin väitti etteivät olleet vuoteen tavanneet. Kuitenkin soittelivat toisilleen katoamisyönä.Lisäksi Murat vuokrasi auton katoamisen jälkeen, vaikka hänellä oli omiakin autoja. Mihin tarvitsi vuokra-autoa?

" Minusta jo tämä poliisin sekoilu ja ristiriitaiset lausunnot todistaa, että Madeleinen vanhemmat eivät ole syyllisiä."Syyllinen on joko Madeleinen vanhemmat tai joku ulkopuolinen/ulkopuoliset. Sitä ei toistaiseksi tiedä vielä kun asianomaiset itse. Mutta siihen ei kyllä millään muotoa vaikuta Portugalin poliisin sekoilut. Syyllinen on joku ja on sitä sekoilipa poliisi miten päin tahansa. Eli miten poliisin sekoilu on todiste jonkun syyllisyydestä tai syyttömyydestä.Eikä ole myöskään MITÄÄN todisteita siitä, että vanhemmat EIVÄT olisi syyllisiä. Tai jos on, niin kuulisin niitä mielelläni.

Vierailija:

[quote]


Tappeliko sisarukset Madden ruumiin kanssa viisi viikkoa katoamisen jälkeen vuokra-auton tavaratilassa? :xVierailija:

[quote]
Ja kulkeutua kauankin.

Jos siellä takakontissa oli vaikka Madeleinen hiusharja, kampa tai joku karvoja keräävä pehmolelu.dna:sta vuotanut Birminghamin oikeuslääketieteellisestä laboratoriosta Englannista, eikä suinkaan Portugalin poliisista. Tämä Portugalin poliisi puolestaan kiisti, että näyte olisi sataprosenttisen sitova.Kaikki tapaukseen liittyvät dna-analyysit ja lausunnot on tilattu brittiläisestä huippulaboratoriosta.

Vierailija:

Lainaus:


Mitä muuta ruumista ne nyt olis kuljettaneet? Nyt on käynyt ilmi, että on löytynyt hiuksia, mutta ne näytteet mitä sieltä on löytynyt (luotettavimmissa lähteissä puhutaan vain verestä) on 80% varmasti Maddien. Ja kuten tuossa edellisessä viestissä sanottiin, sisaruksilla voi olla 15 samaa tarkastusmerkkiä DNAssa, loput tekevät siitä yksilöllisen.


Eikä mikään todista, että dna olisi ruumiista tai että ylipäätään olisi ollut ruumis takakontissa.
Portugalin poliisi kiisti aiemmin tänään tiedot, joiden mukaan vuokra-autosta löytynyt DNA olisi sataprosenttisella varmuudella Maddyn.Kyllä, Portugalin poliisi on perseestä.

Vierailija - 11.09. 10:57 vastaa tähän viestiin (49/106)

No niin tarvitsisikin tietää.

Vierailija:

Vierailija:

päivänselvää. DNA on saatu jostain aineesta. Mitänevä ruumis erittää tietynlaisia juttuja. Tiedetään käsittääkseni aika hyvin, mitä missäkin mätänemisen vaiheessa tapahtuu. Kyseisessä aineessa mistä dna on saatu, on läsnä mätänemiseen liittyviä aineita, jotka sopii siihen että kyseessä on 5 viikkoa vanha ruumis.Ja miten se pystyy päivän, viikon tarkkuudella kertomaan miten vanha ruumis on.Juurihan selitin miten se pystyy selittämään minkä ikäinen ruumis on. Leikitään että n. 5 viikon ikäisestä ruumiistä erittyy ammoniakkia. Näytteestä josta dna on otettu löytyy madeleinen dna:ta ja ammoniakkia. Ammoniakin määrä sopii katoamisajankohtaan.Vai ajattelitko, että se dna makaili siellä ihan yksikseen ilman mitään eritettä mistä se on saatu? Tiedätkö miten pientä dna on? Luulisi, että on mahdotonta saada dna:ta ilman että saadaan tukku muitakin aineita.

ammonniakkia tai vastaavaa, jota on vain tietyn aikaa sitten kuolleessa ihmisessä. Siitä siis olisi määritelty tuo viisi viikkoa, ettei elävässä ihmisessä tai äskettäin kuolleessa olisi samaa ainetta. Eikö se pitänyt nimenomaan olla nyt varmaa että dna olisi kuolleesta henkilöstä?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat