Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ihan tiukka ei tuntuu kaikilla olevan. Ja yhtäkään viinilasillista ei lasten nähden saa ottaa missään tapauksessa. Suomessa kuitenkin käytetään alkoholia aika reippaasti.

t. eräs omasta mielestään normaali, joka juo alkoholia myös lasten nähden, tosin kännäämistä ei harrasta.

Kommentit (28)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suomalainen ei tiedä muuta kun kaatokännin ja absolutismin. Onneks täällä on meno niin paljon rennompaa. Ja KAIKKI juovat lasten nähden mutta kukaan ei ole kännissä.

Kyllähän lasten tosiaan tarvitseekin nähdä minkalaisia törppöjä aikuisista tulee kännissä, hyvä hyvä...Vai onko teidän kaveriporukassa niin sivistynyttä sakkia ettei kukaan humallu, meillä ei ole. Lastenjuhlat on sitten asia erikseen.

Itse pidättäydyn alkoholista nyt raskauden ajaksi. Sen jälkeen katsotaan maistuuko vielä. Mutta en minäkään kännejä sulata lasten näkösällä, saunaolut on asia erikseen ja juhlimiset juhlitaan sit aikuisessa seurassa.

ja meilläkin juhlitaan lasten nähden. Eikä meillä kyllä kukaan harrasta örveltämistä, vaikka juotaisiin vähän enemmänkin. En sitten tiedä, että minkälaisia ystäviä teillä muilla on, mutta meillä nautitaan viiniä kyllä useinkin enemmän kuin 1-2 lasia, mutta koskaan ei ole kukaan meillä mitenkään örveltänyt. Ei soperrellut, hoiperrellut tai mitään muutakaan " kamalaa" . Illanvietoissa syödään aina pitkään ja hartaasti ja samalla nautitaan sitä viiniä ja seurustellaan.

Lapsuuden kodissa sain tuta miltä tuntuu ko vanhemmat kännäävät, aluksi tietenkin ollaan kohtuullisesti/sievästi hiprakassa, mutta ajan myötä on päiviä hukassa ja vuorokausirytmit sekaisin....

Vieläkin koskee...

Siis juon ruuan kanssa viiniä viikonloppuisin, saatan ottaa siiderin ravintolassa kerran parissa viikossa, saunakaljan juon aina saunan jälkeen. Nämä ihan lasten nähden, hui!Sitten kerran parissa kuukaudessa vietän iltaa kavereiden kanssa ilman lapsia ja silloin kumoan helposti 10 annosta alkoholia, yleensä olutta/siideriä/drinkkejä.

siideriä nautin netin ja tv:n ääressä.Ja koska tässä nyt kuuluu selitellä pelastaakseen edes vähän äidinmaineestaan, niin lapsi ei ole kotona tällä hetkellä, ja jos olisikin niin olisi nukkumassa :)

Pitkin päivää juopotellaan, oli joulu tai juhannus, taikka tavallinen viikonloppu, mutta tuo " juopottelu" on vaan silti sitä luokkaa, että autollakin sopii ajaa. =)Minulleko, joka kerroin, että meillä on vappubileetkin lasten läsnäollessa. Meidän ystäväpiirissä nyt vain ei satu olemaan niin helppoa, että lapset voisi aina jättää jollekin hoidettavaksi. Ehkäpä juuri siksi nämä meidän juhlatkaan ei ole mitään kännäysjuhlia, vaikka alkoholia nautitaankin. Tuskin ketään kiinnostaa aamullakaan kukonlaulun aikaa herätä krapulassa.

Nimenomaan haluankin opettaa hänelle, ettei alkoholi ole mikään pelottava mörkö vaan nautintoaine joka asiallisesti käytettynä on iloinen asia.Mitään oksennus-sammumis-ördäämiskännejä hän ei tietenkään näe. Sellaisia en tosin ole harrastanut sitten teini-iän muutenkaan.

Ja ne luultavasti käyttää alkoholia melko vähän. Joten ei ihme, jos tällä palstalla alkoholia käyttämättömien mielipide on kovassa kurssissa.

Ja het kun laps on vieroitettu rintaruokinnasta aion jättää sen isukilleen ja ottaa tyttöjen kans lärvät. Siis lärvät, ei mitään " lasi, kaksi viiniä" vaan pullo, kaksi viiniä. Johan tässä on kohta vuosi kärvistelty satunnaisen pienen lasillisen voimalla. Lapsen nähden en aio ikinä olla kunnolla humalassa, mutta en absolutistikaan, en todella.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat