Seuraa 

Taloudellinen tilanne pakottaisi siihen että lisätienestiä tarvitaan. Mies on osittain lomautettuna ja se korvaus siltä ajalta on ihan pyllystä!!!!Mä saan minimiäitiyspäivärahaa. Voinko siis esim miehen lomautusviikolla ja silloin kun mies ei ole töissä vaikka illalla tehdä töitä? Luin jostain että minimiä saa vaikka olis töissäkin työtulojen mukaiseen äippärahaan se sitten vaikuttaisi kuulema niin että työpäiviltä maksettaisiin vain minimiä vaikka muuten saisi enemmän. Onko kellään omia kokemuksia asiasta. Luultavasti se 105 arkipäivää on jo mennyt kun vauvamme on 3kk ja aloitin äippäloman normi 30pv ennen laskettua aikaa...

Kommentit (3)

on sellainen muistikuva, että sunnuntaisin saa tehdä töitä ihan vapaasti, kun sunnuntaista ei makseta korvausta. Muulloin tehdyt työt vaikuttaa päivärahaan ja saat niiltä päiviltä minimin, mutta jos se muutenkin on minimi, niin eikun töihin vaan. :)

Koska saat minimirahaa, työnteko ei vaikuta äitiyspäivärahaasi. Jos saisit enemmän kuin minimin niin silloin työnteko vaikuittaisi äitiysrahaan niin, että niiltä päiviltä kun olet töissä, saisit minimirahan, muilta normaalin. Ja sunnuntaisin tosiaan saa tehdä töitä niin paljon kuin haluaa, se ei vaikuta rahoihin, vaikka siis saisi enemmän kuin minimirahan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

voi tienata ylimääräistä rahaa, ei vaikuta tukiin, mutta äitiysloman aikana tienatut vaikuttaa äitiysrahoihin! Kannattaa tarkistaa asia KELAsta!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat