Seuraa 

Ihastuin (ruotsalaisessa) lehti-ilmoituksessa Didriksons- merkkisiin talvihaalareihin. Vaatiiko Tukholman risteilyä, vai saako Didriksoneja jostain Suomestakin (pk-seudulta mieluiten)?

Kommentit (6)

Minä ostin pohjoisessa Haaparannalta..

Eli Ruotsin puolella ikanossa (Ikean vieressä) barnhuset liikkeessä oli mukavasti talvimalleja...Näin ihania didriksons sadevaatteita Jyväskylän MiniMani-marketissa (onkohan näitä marketteja muualla Suomessa).. Talvihaalareita en valitettavasti edes katsonut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä oli viime talvena ihana " palomies" -haalari pojalla. Punainen muuten, mutta lahkeen- ja hihan suissa huomiokeltaiset osat heijastimilla.Tämä on tosi paksu ja lämmin haalari, ajattelin jopa että on liian lämmin Etelä-Suomeen, mutta eipähän tarvitse niin paljon vaatetta alle. Suosittelen! Kosteussuoja on muistaakseni reimatecia vastaava, alaosan saumat teipattu. Haalari on itsessään ensteksin tyyppistä kangasta ja lisäksi polvet ja peppu on corduraa tai sen tyyppistä mattamaista kangasta, eikä yhden talven käyttö näy juuri lainkaan haalarissa. Yksi lanka on polven vahvikekankaan yläsaumasta nirhautunut ja heijastimissa kulumaa, mutta muuten haalari on tosi hyvässä kunnossa. Toivottavasti mahtuu vielä alkutalven, ei olla vielä kokeiltu. Ainut miinuspuoli oli hupun pieni koko, mutta meidän poika ei huppua suostu päässään pitämäänkään.Tsemppiä metsästykselle.Olen miettinyt uskaltaisiko huutaa ruotsin nettihuutokaupasta, jos ei Suomesta löydy. Tai sitten voisi oikeasti ottaa reissun Tukholmaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat