Vierailija

Rakenneultrassa sikiön päässä todettiin plexuskysta, joka voi olla vaaraton, ja häipyä ajan myötä, tai sitten sillä voi olla 1% liittyvyys 18-trisomiaan. 18-trisomia on kehitysvammaisuus joka tuskin tuo 1 vuotta pidempää elinikää.Menisitkö tuon perusteella lapsivesi/istukkapunktioon?Muut sikiön rakenteelliset ominaisuudet eivät viitanneet kehityshäiriöön, vaan kaikki muu oli ns normaalia.Kommentit (7)

on suurempi kuin riski tuohon 18-trisomiaan?Eli 99% mahdollisuus saada terve lapsi. Tai 1-2% mahdollisuus menettää tuo lapsi. Tai miten päin sitä pyörittelisi?Entä jos lääkäri ei tässä tapauksessa suosittele jatkotoimia?

ja tosissaan, kaikki muut oli sikiöllä hienosti. Ei mitään muuta 18-trisomiaan liittyvää, ja yleensä jatkotutkimuksiin vaaditaan toinenkin poikkeva löydös.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

olen joutunut kokemaan myös istukkabiopsian että lapsivesipunktion ja en menisi ellei TODELLA olisi pakko, mutta pyydä uusinta ultra myöhemmint. se nro 3

Jos tuohon sairauteen kuolee joka tapauksessa alle 1-vuotiaana, en näe suurta eroa, kuoleeko rv 26 vai 4kk iässä. Kun taas olisi sääli menettää terve lapsi punktion takia. Jos olisi riski johonkin sairauteen, jotaa) voitaisiin hoitaa kohdussa menisin punktioontaib) jokin muu sairaus, johon ei liity tuota varhaista kuolleisuutta, menisin punktioon. Jos lapsi olisi pahasti vammainen, mutta todennäköisesti eläisi kymmeniä vuosia, tahtoisin keskeytyksen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat