Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kyselenpä olisiko täällä tietoa jollain, kun en ole muualta selvyyttä

saanut...Meidän tyttö alkaa olla kuukauden ikäinen ja mietimme Suomeen

tuloa kastajaisia varten. Autolla pitäisi ajaa pitkät pätkät, joten

onko jossain suosituksia pikkuisten autossa olosta? Kuinka kauan

saa olla kaukalossa, miten usein taukoja?Kiitos vastauksista,Mirris

Kommentit (3)

Me reissatiin 2kk vauvan kanssa pitkä automatka ja neuvolasta sain ohjeeksi, että 1,5h-2h olis max matka ja sitten olis hyvä ottaa vauva ainakin hetkeksi (10min) kaukalosta, kun kaukalossa olo on vauvan selälle raskasta. Vauva olis kyllä nukkunut pidempiä pätkiä, mutta pysähdyttiin n.2h välein vaihtamaan vaippaa ja tissittelemään! Muuten nukkui koko automatkan :)

elikkäs kun ikää lasketaan vielä viikoissa, niin vaipanvaihtoa ja syöttämistä varten tulee kuitenkin pysähdyksiä, tuskinpa se vauva siis edes viihtyisi kaukalossa pidempään kuin " sopivan ajan" .sitten on toinenkin vaihtoehto: jotkut käyttävät myös semmoista verkkoa kantokoppaan, sitä saanee vuokratakin neuvoloista tai lastentarvikeliikkeistä. eli että vauva matkustaisikin makuuasennossa, jos ihan pienenä tulee pitkä matka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jostain kuulleeni, että kolme tuntia olisi maks. aika yhteen kyytiin istua kaukalossa.Me ajoimme vauvan ollessa kaksi kuukautta 850 kilometriä yhtenä päivänä. Taukoja pidimme noin kolmen tunnin välein (tissiteltiin ja pidettiin tyttöä sylissä ainakin puolentunnin ajan ennen kuin jatkettiin matkaa), mutta tytön takia ei pitänyt yhtään toppausta tehdä (siis oltiin suunniteltu pysähdykset aina ennen kuin tyttö ehti herätä). Matka meni " kivuttomasti" tytön nukkuessa melkein koko matkan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat