Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (34)

Kahden lapsemme nimet ovat Lindgrenin kirjoista ja siksi Joonatan sopisi, mutta mulle vaan tulee Joonatanista mieleen heikko ja heiveröinnen. ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

15v. rauhallinen, järkevä ja luotettava, fiksu nuori mies, suosittu kaveripiirissä ja tyttöystäväkin löytyy. Harrastuksina tietokoneet, leffat, pelaaminen ja lukeminen. Hoikka, tummatukkainen, sinisilmäinen, hymykuoppa poskessa... :)Joonatan-nimi merkitsee Jumalan lahjaa. Hepreasta juutalainen mies käänsi sen minulle " Jumala antaa" .

Kaunis ikivanha nimi joka esiintyy jo raamatussakin, eli ei siis ole mikään väkisin väännetty joona tai jooa. suomalainen muoto kansainvälisestäkin nimestä. ei ole mitenkään liian yleinen nimi kuitenkaan, ei esim. keiku missään kaikkein suosituimpien listalla.

Ilmari kuulostaa jo valmiiks viiskymppiseltä..eli musta Joonatan ois parempi, sen voisin toiseks nimeks laittaa omallekin pojalle, jos semmoinen sattuis tulemaan.

Taitaa tosiaan olla sellainen nimipari, että jakaa voimakkaasti mielipiteet. :)Tuttavapiirissä sekä Ilmari että Joonatan, molemmat suloisia ja fiksuja poikia, eli ei silleen mitään vastaan Ilmariakaan, mutta tosi hyviä perusteluita tässä jo mainittuna edellisillä Joonatanin kannattajilla.

Ja pointti siinä, että nimi esiintyy jo raamatussakin ei ollut varmaankaan se uskonnollisuus, vaan juuri se ettei nimi todellakaan ole mikään väkisin väännetty muotinimi kuten joku sitä haukkui.

Onhan esim Anna ja Maria ja moni muu ikivanha nimi esiintynyt jo raamatussakin ja muissa vanhoissa kirjoituksissa, eikä niitä silti pidetä mitenkään erityisen uskonnollisina niminä, kuten ei myöskään mielestäni Joonatan-nimeä.Meillä oli lähinnä se, että on kaunis nimi ja isällä on lähelle menevä nimi ja että Veljeni Leijonamieli on aina ollut lemppari kirjani. Siinähän Joonatan on sankari. En itsekään ole uskonnollinen joten ei vaikuttanut valintaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat