Vierailija

Sivut

Kommentit (38)

mutta hupsis tuli mieni moka liikaa lääkettä ja huomasvat että tyttö ei enään herääkkään joten oli pakko keksiä että lapsi on kadonnut !

Miksi eivät muuten ole palkanneet yksityisetsiviä etsimään Madeleineä? Miksi eivät silloin suostuneet antamaan virtsanäytteitä kaksosista?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onhan se kamalaa että lääkärit tekis tuollaista. Mutta toisaalta ehkä siitä unilääkkeestä ei oikeasti ole haittaa lapselle jne. Järkyttävää toimintaa, mutta ehkä jos koko ajan on lääkkeiden kanssa tekemisissä, niiden antamisen kynnys alenee.

- miksi " kaappaaja" olisi vienyt vain yhden lapsen?- vanhemmat ovat osoittaneet suurta välinpitämättömyyttä jättäessään lapset illoiksi keskenään nukkumaan- vanhemmat ovat osoittaneet sairautta antamalla lapsilleen unilääkkeitä- paavin tapaaminen ja muu sirkuksesta kaikki irtiottaminen- lahjoitusrahojen käyttäminen itsensä puolustamiseen- lähtö Portugalista

nehän nukkui koko sen ajan kun huoneessa oli kamala hälinä, kun madeleinea etsittiin. Äiti vaan sanoi että ovat sikeäunisia... jes. Juttu olisi ratkennut tosi nopeasti.

Onneksi meillä on av, joka saa tietonsa iltapäivälehdiltä. Ja aina löytyy joku portugalintaitoinen, joka auktoriteetillaan suomentaa tolvanoille uusimpia käänteitä. Ja monta kymmentä tai ehkä sataa mammaa ei voi olla väärässä.Otetaanko heti puhelu Portugalin oikeusministerille, että meillä täällä Suomessa olisi pätevä valamiehistö tuomitsemaan Madeleinen vanhemmat? He olisivat varmaan iloisia kansainvälisestä avusta. Sittenhän voisi melkein sanoa, että kansainvälinen tuomioistuin on tuominnut Madeleinen vanhemmat!Hyvä mammat, jatketaan samaa linjaa!

Minä en ymmärrä, miten jotkut voi olla nin kylmiä, että koko maailmalle kuuluttavat että tyttö on kadonnut, eikö joku Englannin jalkapallojoukkue pitänyt Madeleine-paitoja päällään ja ihan ympäri maailmaa kaikki tiesivät tapauksesta, ja sitten ovatkin itse tappaneet tyttönsä !

Hyvähän se on luvata miljoonan löytöpalkkioita kun ovat itse haudanneet lapsen jonnekkin mistä ei ikinä löydä.

käyttää Madeleinen etsimisen tarkoitetut lahjoitusrahat omaan puolustukseen?Molemmat lääkäreitä, mies sydänkirurgi. Talo 900 000 euron arvoinen.Miksi näin rikkaat vanhemmat eivät voineet palkata lastenhoitajaa vahtimaan lapsia?

Itselleni antoi siskoni ehkä parhaan lastenkasvatusvinkin esikoiseni syntyessä. Hän sanoi, että pienet vauvat nukkuvat joka tapauksessa tarvitsemansa määrän ja paljon, että on ihan turha alkaa hyssytellä ja tehdä päiväuniajasta rikkumattoman hiljainen. Silloin lapsi tottuu nukkumaan vain hiljaisuudessa, eikä sitten muulloin nukukaan kuin toisten sipsutellessa varpaillaan.

Ja totta! Oma vauvani nukkui, vaikka olisin imuroinut vieressä, sillä en koskaan hänen nukahdettuaan alkanut millään tavalla hillitä normaaleja elämänääniä. Vasta lähempänä kouluikää hän alkoi nukkua sillä tavalla, että herää ääniin aamuisin, ja tarvitsee laittaa ovi kiinni, jos ei halua lapsen heräävän. Ikävuosina 0-5 hän nukkui sen minkä nukkui, vaikka seinät olisi sortuneet vieressä. Ja herättey päikkäreiltä oli usein ihan työtä.

" Syyttäjä toimi harvinaisen nopeasti päätöksessään. Dokumentit olivat hänen hallussaan vain muutaman tunnin. Vanhempia vastaan on poliisilähteiden mukaan runsaasti todisteita, joista ei ole vielä edes puhuttu julkisuudessa.Vanhemmat ovat kiistäneet antaneensa lapsilleen unilääkettä katoamisyönä. Madeleinen kaksivuotiaat sisarukset nukkuivat sikeästi koko yön, vaikka katoamisen jälkeen asunnossa oli runsaasti meteliä. Kate McCann on kertonut kaksosten olevan harvinaisen sikeäunisia. "Varsinkin toi viimeinen... Huh huh. Lapset vaan nukkuu vaikka varmasti on ollut hirveä hälinä. Voi itku...

vaikka ulkona oli tulipalo. Oli poliisiautoa, paloautoa ja tosi paljon ihmisiä, niin vaan nukkuivat. Hälinä oli aikamoinen.

25 päivää ruumista säilytetty muualla, mahtoi haju olla aikamoinen, kun auton vuokrasivat ja siirsivät tytön.

Miksei nukutuslääkkeestä puhuttu aikasemmin ja vanhempia syytetty?

tehän olitte varmoja, että syyllinen oli Murat. Tänään vanhemmat syyllisiä ja ensi viikolla on taas uusi teoria siitä kuka on syyllinen.

- miksi " kaappaaja" olisi vienyt vain yhden lapsen?Siksi että on paljon helpompaa kääräistä kainaloon yksi lapsi ja hilpaista pakoon kuin kääräistä kainaloon kolme lasta ja hilpaista pakoon.- vanhemmat ovat osoittaneet suurta välinpitämättömyyttä jättäessään lapset illoiksi keskenään nukkumaantämä on totta- vanhemmat ovat osoittaneet sairautta antamalla lapsilleen unilääkkeitäJos näin on tehty niin se on kamalaa mutta sitä ei kai ole vielä todistettu.- paavin tapaaminen ja muu sirkuksesta kaikki irtiottaminenEn kyllä ymmärrä mitä ajattelivat että paavi voi tehdä. Sanoo pedofiilipapeille että palauttakaa Madeleine?- lahjoitusrahojen käyttäminen itsensä puolustamiseenOli kyllä aika mauton idea. Olettaen että ovat syyllisiä niin mitähän lahjoittajat jotka antoivat rahaa Madeleinen löytämiseen tykkäisivät siitä että syylliset pääsevät vapaaksi heidän " puolustusmäärärahoillaan"- lähtö PortugalistaNo ei kai ne siellä loputtomiin voi maleksia. Ihmettelin että miksi edes jäivät, niin heinän etsimistä neulasuovasta se olisi löytää Portugalista yksi kadonnut lapsi mitä enemmän aikaa kuluu. Tuskin kaapattua lasta missään toreilla kuljetellaan ja mikä takaa että lapsi edes on Portugalissa enää jos pedofiilit vieneet. Ja jos etsitään ruumista niin miten vanhemmat siinä voisivat auttaa.Olisi jotenkin liian järkyttävää.

Ja minun mielestäni on aivan karmea ajatus, että joutuisivat syyttömänä vankilaan, vaan siksi että Portugalin polisii haluaa jonkun syyllisen löytää tapahtuneeseen.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat