Vierailija

Pari viikkoa taas nuha ollu ja pahemmaksi vaan menee. Oikeastaan ne on poskiontelot mitkä on tukossa. Väliin tuntuu et ei henki kulje mihinkään suuntaan.

Yöksi ois mukava saada ees jotenki auki et saa nukuttua. Nasolinia ja Carmolista oon käyttäny. Pikku hetken auttaa.. Taitaa tulehdus iskeä seuraavaksi jos ei saa omin konstein auki nuita.

Kommentit (6)

Sillä jos mulla on yhtään nuhaa, niin nenä on niin umpitukossa, ettei se vesi kulje mihinkään.Mutta nenäsumutteet on yleensä melko hyviä. Tarkista, että parasta ennen päiväykset ei oo menny ohi. Ja otriviniä on muistaakseni kahdella eri vahvuudella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ajatus on käyttää sitä säännöllisesti, niin pysyvät röörit auki. Toisekseen, jos pikkunuhassa ei mene vesi läpi, niin on kyllä tekniikka pielessä...

Kunhan pääset ihmisten ilmoille, suosittelen lämpimästi nenäkannun hankkimista. Sillä saa pidettyä röörit puhtaina niin, ettei sinne onteloihin pääse kertymään mitään töhnää. Ja voi mikä autuus, kun tukkoisen yön jälkeen aamulla huuhtelee nokan auki! Niitä saa apteekista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat