Vierailija

Runkkaan usein 2-3 kertaa päivässä ja miehen kanssa seksiä on joskus pari kertaa päivässä. Minimissään muutaman kerran viikossa. Minulla on myös harrastuksia, työ ja perhe eli elämänsisällöstä ei pitäisi olla puutetta. Onko tämä normaalia? Mies on asiasta tyytyväinen ja voisi rakastella useamminkin. Ongelmana on vaan ajoitus. Usein kun haluttaa, ei ole mahdollisuutta rakasteluun.

Kommentit (3)

Minäkin olin ennen kokoajan kiimainen vaikka seksiä oli joka päivä. Sitten kun satsasimme laatuun eikä määrään niin johan helpotti!

Lasten jälkeen on hieman halut vähentyneet ja kroppa kulahtaneempi. Vaikuttaa moni asia. Vauva vaiheessa itseä väsytti koko ajan.Nyt hieman väsyttää vaikka työmäärä on triplaantunut. Silti seksiä on noin 2x viikossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Helposti saan kyllä kaksi, kolme tai enemmänkin, mutta 1-2 per rakastelukerta on yleisin. Mies pystyy pari kertaa peräkkäin myös helposti mutta sitä harvemmin harrastetaan, koska on tarpeeksi kestävä :) Pikapanot on meillä harvinaisia ja se on yksi syy siihen että rakastellaan niin ' harvoin' . Molemmat halutaan tehdä se ajan kanssa kun tehdään :) Omaa kivaa kun harrastan, niin sen voi tehdä pikaisestikin.ap* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat