Vierailija

Maddyn vanhemmat aikovat käyttää lahjoitusvaroja oikeuskuluihin

11.9.2007 06:50, päivitetty 11.09. 07:38

Kate ja Gerry McCann haluavat rahoittaa oikeuskulunsa Madeleine McCannin rahastoon lahjoitetuilla varoilla. Rahastoon on tähän mennessä lahjoitettu 1,5 miljoonaa euroa.- He käytävät parhaillaan läpi mahdollisuuksiaan ottaa varoja rahastosta maksaakseen oikeuskulunsa. Rahaston johtajat selvittävät parhaillaan, onko heillä siihen oikeutta, perhetuttu kertoi Evening Standard -lehdelle.Tähän mennessä Madeleinen rahaston varoja on saanut käyttää pelkästään esimerkiksi juliste- ja mainoskampanjoihin.- On järkyttävää, että meillä on näin paljon lahjoitettua rahaa, emmekä voi käyttää sitä puolustukseemme, koska meitä epäillään. En olisi koskaan voinut kuvitella olevani tässä tilanteessa, Gerry McCann sanoi.Madeleinen rahaston päätarkoitus on ollut edistää Madeleinen löytymistä. Moni rahaa lahjoittanut ei halua, että varoja käytetään oikeustaisteluun. Osa on ehdottanut lahjoitusrahojen palauttamista.- En usko, että vanhemmat ovat syyllisiä, mutta en halua rahojani käytettävän lakimiesten palkkaamiseen, Daily Star kertoi erään nimettömän lahjoittajan kirjoittaneen keskustelupalstalle.

Kommentit (3)

joka tapauksessa jäävät kiinni jossain vaiheessa. Äidillehän tarjottiin tuomiota 2v jos tunnustaa. Mutta toivovat kai, että juttu ei ikinä ratkea, eivät voi tunnustaa koska menettäisivät kaksoset. Juttu on paisunut jo aivan liian suuriin mittakaavoihin, että enää voisivat tunnustaa.

Uskon että Maddy kuoli vahingossa unilääkkeeseen ja paniikissa vanhemmat piilottivat ruumiin ja lavastivat kaappaukseksi, yrittivät johdattaa harhaan vetoamalla etsimään Maddea.

Itse tuntui kamalalta alkukesästä kun Espanjassa lentokentällä ihan kongreettisesti näin seinällä Madeleinen katoamisilmoituksia.

Uskoin pitkään kaappaukseksi, mutta nykyiset todisteet alkavat olla jo niin vahvat vanhempia kohtaan, että epäilen heitä syyllisiksi. Madden kannalta armollisempaa olisi ollut kuolema unilääkkeeseen, kuin joutuminen esim. prostituoiduksi. Surullinen tapaus, mutta toivon todella että juttu ratkeaa ja Madden ruumis löytyy, syylliset saavat tuomiot ja Madde pääsee hautaan.

:´(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat