Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Entä kuinka kauan kesti? Ymmärrän, että hinta kiinni laatoistakin ym materiaalista, mutta suuntaa-antavaa kyselen.Vinkkejä, mistä remonttireiskaa kannattaisi kysellä?

Kommentit (34)

Vierailija:

Lainaus:


10 000 ei TOD ole hei paljon vielä kylppärin ja saunan rempasta!
Tietysti siihen saisi uppoamaan just ihan niin paljon kuin haluaa, mutta 10 000 ¿ on melko kallis hinta pienehkön kylppärin rempasta.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Putket oli ennen ' alla' , nyt pintavetoina. Lisättiin yksi sekoittaja, lisäksi laitettiin lattialämmitys. Kaakelit maksoivat alennusmyynnistä alle 300¿ sitten tuli uutena suihkuseinä ja rättipatteri. Neliöitä ei ole montaa (wc, pesutorni, suihku sekä lavuaari allaskaappeineen), remontti maksoi meille yli neljä tonnia ja meidän osuuden piti olla vähemmän kuin taloyhtiön maksaman (en tiedä, menikö jako oikein...)

Olisko 6-7m2 suunnilleen. Uusittiin siis kosteuseristeet, kaikki kalusteet (kaapistot: yksi komero, yksi seinäkaappi, peilikaappi ja allaskaappi sekä lavuaari, pönttö, hanat, suihkuhanat, viemärit, pyyhenaulat, valaistus) ja kaakelit. Suinkukaappia ei uusittu vaan asennettiin vanha, kun se vielä hyvä. Hintaa tuli työn osuus mukaan lukien 4000¿. Ihan peruskylppäri - ei halvinta, mutta ei kalleintakaan laatua.

Hinta sisältää aivan kaiken: kuivatuksen, materiaalit, työt, kalusteet, sähköt siis ihan kaiken. Kaakeleina italialaiset, vähän hinnakkaammat, muuten peruskamaa. Myös sauna kuuluu hintaan.Itse emme tehneet mitään, laatu on todella hyvää.

Meidän naapurimme teetti vastaavan setin hintaan 15 000 ¿. Pelkälle saunalle ja kylppärille tuo 10 000 ¿ on melko normi hinta, etenkin jos ei perusmateriaaleja käytä.

varsinainen remontti siis vei 2 viikkoa. Työ oli hyvälaatuista ja moitteetonta. Meillä useampi huoneisto otti yhteisen tarjouksen, joka lienee alentanut hintaa jonkin verran. Homman hoiti pk-seudulla toimiva maalausliike E Hinkka oy. Nimestään huolimatta tekee paljon kylppärisaneerauksia. Huomioitavaa on, että naapureiden remppa samanlaiseen kylppäriin vei 3 kk, kun siellä oli paha kosteusvaurio eli kylppärin kunto vaikuttaa kestoon ja sitä kautta hintaan tosi paljon. Ja tietty huoneen koko + vaatimukset, jotka meillä oli pienet :).

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat