Vierailija

Tuosta vanhempainilta keskustelusta tuli mieleeni esikoisen ekaluokan vanhempain- ilta, jossa puhuttiin lasten kielenkäytöstä. Kyseltiin millaista kieltä lasten sallittiin käyttää kotona. Minä sanoin, että kyllä meillä saa sanoa, vaikka voi perkele, jos siihen on tarvetta, siis todella tarvetta. Vaikkapa silloin kun iskee vasaralla varpaaseen tai rikkoo keittiön ikkunan vahingossa. Lisäsin vielä, että kyllä se muuttuu tavallinen sanakin kirosanaksi, jos sitä hokee koko ajan, vaikkapa tyyliin voi omenamehulinko, joka kolmantena sanana. Mykistin koko luokan vanhemmat, mikä hirviöäiti, siihen asti jokainen äiti oli ehdottomasti kieltänyt, että heillä lapset saisivat kiroilla.

Kommentit (12)

Kaikki olisi vaan sanoneet, että juu Pikkukakkosen joskus katsoo ja pleikkaa ei pelaa ikinä. Näin se vaan on, että ei kannata aina ihan kaikkea kertoa. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

joka jaksaa joka käänteessä korostaa, että _hän_ katsoo televisiosta vain uutiset ja ajankohtaisohjelmat, eikä todellakaan mitään hömppää tai roskaa.No, sitten kävi yhdessä keskustelussa ilmi, että osaa koko Salkkarien näyttelijäkaartin ulkoa ja juonenkäänteet yms.

mainitsemissasi tapauksissa voi vaikka esimerkiksi vaan olla hiljaa vaikka sattuu ja suututtaa.Kun lauot tuollaisia kommentteja jotka mykistävät lopun luokan, eli valtavirrasta aikalailla poikkeavaa - niin jatkossa kaikki koulussa tapahtuvat kepposet ja vahingot laitetaan lapsesi syyksi - ansaitsi hän sitä tai ei.Sitähän ei voi tietää, onko sinusta pikkujuttu rikkoa joku ikkuna, töhriä jotain seinää luovuuden puuskassa jne. kun kroilukin on ok, oman harkinnan mukaan.Ajatellaan, että teidän perheessä on eri säännöt kuin muilla, ja siksi helpommin uskotaan lapsestasi kaikenlaista. Olisi kannattanut varmaan olla hakematta huomiota tuolla asialla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat