Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

ajattelin jos pentuja tekis meijän tytsyllä=) osaisko joku kertoa miten isot kustannukset tulee jos narttu synnyttää vaikka 7 pentua? mitä kustannuksia? meijän tytsyy ei oo käytetty näyttelyissä mutta on todella komea väriltään ja kiltti luonteeltaan.

Kommentit (16)

ei se mihkään karkaile. se on kyllä ihan vaan koulutus kysymys.

Jos se koira vaan saa tarpeeksi liikuntaa ja aktiviteettejä ja on hanskassa niin ei saletisti ota hatkoja. 99,5%sti se vika on siinä hihnan toisessa päässä.Harmittaa että suurin osa koiran omistajista ei tiedä koirista tuon taivaallista. ja koiraa syytetään jos on " väärinkäyttäytymistä" . ihminen sen koiran tekee sellaiseksi mitä se on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä on 4 vuotias tyttö ja hän leikkii koirien kaa alituiseen. myös mieheni pienet siskot leikkii koiriemme kanssa ja ei ole ollut mitään ongelmaa. pihassa pysyyvät eikä perään ole tarvinnut katsoa. tuleevat toimeen myös meidän karhukoirien kanssa. nämä meidänkoirat on niin seurallisia että änkeevät yölläkin viereen ja melkein saman peiton alle. ja pentuja haluisin nyt ja jättäsin pari itselleni ja loput myisin. ap

Kustannuksia nyt tulee ainakin, rekisteröinnistä ( kalliimpi jos ei käytetty näyttelyssä vanhempia), matolääkkeet, eläinlääkärin tarkastus, ruokinta, ( tunnistusmerkintä).Ota yhteyttä rotusi jalostusneuvojaan!

lapinkoira omakotitalon pihalla? Ja passaako suurlapsiperheeseen?

Tulee vähän topicin ulkopuolelta, mutta kun ollaan kateltu just lapinkoiraa meidän perheen lemmikiksi.4 lasta 2-8 v.

matokuurit tulee antaa niin emolle kuin pennuillekki. pennuille useemmin. sirutukset, eläinlääkäri käynnit ja ruuat. niin ja jos meinaat pennut rekata, niin kait sekin maksaa. Mutta... jos meinaat että pennut eivät tule suomen kennelliiton rekisteriin, ei pennuista voi pyytää 300¿ enempää. Tai, voi mutta mä en ainakaan maksais rekisteröimättömästä pennusta kun korkeintaan 200¿.

Kannattaisko perehtyä vähän enemmän rotuun ennenko alkaa pentuja tehtaileen. Yleiskäsitys on kyllä ettei pennuttamalla juuri tienaa. Paremmin pääset rahoille ko meet kassalle töihin.

Olen kuullut monenlaisista koirista, mutta mikään seurakoira se ei ole ja vanhempieni yksilöt ovat kyllä sille päälle sattuessaan painelleet karkuun, vaikka karjuisit naama punaisena perään. Eli jos et erikoistapausta satu saamaan, niin pihalla ei pysy. Meillä ei pysynyt aina, vaikka oli aidat :).Lapsiperheeseen mielestäni sopii hyvin. Kiva koira kyllä muuten, ehkä vähän kovapäinen vain. Meidän koirat on aina pidetty täysin ulkokoirina, lämmin koppi vaan, jossa eivät kyllä viihdy, kuin kovimmilla pakkasilla.

on tontin koko. Ei taida kuitenkaan vastata kairojen laakeutta, ja porojakaan kun en viitsis koiran iloksi pihalle hommata.

:)Pitänee miettä. Ei sitä koiraa yksin pihalle vapaaksi päästettäis. Mietin kui herkkä se on miellyttää isäntää, jotta pysyis käskystä kuusiaidan oikeallla puolella...

ja sinun tulee myös varmistaa, että koirasi suku on terve!!!Kukaan ei halua sairaita koiria eikä koiria jotka kantavat näitä piilevästi... Tämä on kasvattajan vastuu! Ja siitä ei pääse siitä, että ei tutkituta vanhempia ennen pentujen teettämistä

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat