Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kaikki tiedot, joilla julkisuudessa ollaan spekuloitu, on jonkun kolmannen osapuolen kertomaa. Poliisi on itse vaitiolovelvollinen, eikä siis ole antanut mitään tietoja julkisuuteen.Jos syyte nostetaan, se varmasti nostetaan erittäin vahvoilla syytä epäillä-perusteilla. Ollaan kuitenkin eurooppalaisessa oikeusjärjestelmässä, joten enpä usko että Portugalissa halutaan hirveästi ottaa riskejä tässä asiassa.

Kommentit (5)

En muista kuinka lopulta kävi, mutta äidin mukaan hänet oli hakattu poliisivankilassa jotta olisi allekirjoittanut tunnustuksen.

Portugalin hallintoa tahraa skandaali, jossa lastenkotilapsia hyväksikäytettiin pedofiiliringissä johon kuului korkeassa asemassa olevia yhteiskunnallisia vaikuttajia. Tapausta yritettiin lakaista maton alle, ja erityisesti tämä maton alle lakaiseminen on ollut omiaan tahraamaan maan mainetta.Onko Portugalissa edes lakia joka suojaisi lapsia pedofiileiltä? McCannien mielestä Portugalista puuttuu kattava lainsäädäntö tämän suhteen, ja kun tätä revitellään euroopan lehdistössä se haittaa Portugalin mainetta edelleen.Olin Portugalissa töissä. On muuten aika takapajuinen paikka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tapaus. Kyseisessä jutussa äidin pakastimesta oli löytynyt tytön verta ja eno oli tunnustanut että ruumis oli syötetty joillekkin eläimille. Että kyllä siinä äiti oli syyllinen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat