Vierailija

Lattiaksi ajattelin tummaa laminaattia. Mutta mikä välitilan laatoiksi? Ja seinien väriksi?

Kommentit (16)

Nykyään kaikilla on tumma lattia ja tasot ja vaaleat kaapinovet. Itsellä keittiöremppa edessä ja suunnittelen ihan samaa. ;) Voi kun keksis jotain muuta tyylikästä.

Laitettin suorakaiteen muotoinen mosaiikkilaatta värinä vaalea beige(maitokahvi). Tuli tosi hyvä, antaa vähän ryhtiä. Valkoinen olisi jäänyt valjuksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tai sitten beige/luonnonvärinen. Itse olisin valinnut välitilakaakeleiksi beigen/puneartavan luonnonväriset luonnonkivilaatat, jos budjetti olisi antanut myöden. Päädyttiin lopulta mattapintaisiin, hieman punertavaan taittuviin 10x10-laattoihin. Vinkki: jos kaapinovet ovat kiiltävät, valitse mattapintaiset laatat. Ei tule liian steriiliä vaikutelmaa. Mattapintaisista kannattaa valita sellaiset jotka ei ime rasvaa/likaa itseensä, eli ei sellaisia joiden pinta on huokoinen.

Tekisi mieli vaihtaa välitilan laatta johonkin vaaleanpunaiseen erikoisemman malliseen laattaan, mutta veikkaan, että mieheni ei suostu. Jos hän saisi valitaa, niin laatasta tulisi helmenharmaa.

Jos rosteriset niin laittaisin välitilaan sellaisen harjattua teräs( ? vai alumiiniakohan se on) pinnoitettua laminaattilevyä.Esim Keittiönet myy, sivuilla taitaa nähdä malleja ja kuvastossa on myös.

tai poikittaisia suorakulmia.

Oletteko harkinneet sitä, että vain maalaisitte seinät ja laittaisitte työ- ja allastason seinään sitten lasipleksin suojaksi. Tällä saa modernin, " kiiltävän" vaikutelman, joka sopii valkoisiin kiilto-oviin. Toinen hauska ja keittiöön sopiva sisustusratkaisu olisi laittaa valkoista sisustustiiltä yksi seinällinen.

Mutta siis makunsa kullakin. Minä suosisin yksinkertaista ja jättäisin keittiön valko-ruskeaksi (eli siis valkoiset kaapit ja seinät, ruskeat tasot ja lattiat), mutta miettisin pintaratkaisuita.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat