Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

jopa 2/3 vähemmän kuin goretexissa. En haluaisi maksaa pelkästä brändistä.

Kommentit (3)

Maksoivat alle 30 euroa eivätkä kyllä gorejen vertaiset olleet, eli vähänkin kosteammassa kelissä tuli kosteus läpi. Muuten kyllä hyvät (ja hyvän hintaiset) kengät:) Viime keväänä olikin sitten käytössä Niken waterproof (nahka)saapikkaat ja ne oli tosi hyvät ja piti veden. Nämä ostin alennuksesta reilulla 20 eurolla (ovh 35e). Eli hinta ei aina tarvitse olla suuri, että kengät olisi laadukkaat:) Täksi talveksi ajattelin kyllä panostaa ihan perusgoreihin (Viking tmv.)Tällöin tietää mitä ostaa...Niin ja tällainen tuli mieleeni kun katselin tuossa netAnttilan kuvastosta lasten kenkiä. Sielläkin oli kaikenlaisia tex-päätteisiä kenkiä, mutta Vikingin goretexien kuvatekstissä oli ainoana että ovat vedenpitävät, muissa luki että vettä hylkivät.


Mun tytöllä oli viime tavena Vikingin Core-texien lisäksi Scandia-texin mustat talvisaappaat. Ostin ne lähinnä tarhakäyttöön niihin loskakeleihin. Ja mä kyllä yllätyin todella positiivisesti niistä! Olivat täysin vedenpitävät ja pitivät lapseni jalat lämpiminä. Meille kyllä tulee saman merkin kengät toistekin:) Stockalta ostin ne ja maksoivat muistaakseni vähän yli 50 ¿.

Silkkiuikku:

Lainaus:


jopa 2/3 vähemmän kuin goretexissa. En haluaisi maksaa pelkästä brändistä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä kokemusta Kangaroosin Roostex ja salomon Waterproof kengistä ja molemmat ovat olleet täysin vedenpitävät ja muutenkin hyvät kengät. Noita voisin ostaa toistekin.Muuten meillä on ollut eccon ja vikingin goreja.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat