Seuraa 

jopa 2/3 vähemmän kuin goretexissa. En haluaisi maksaa pelkästä brändistä.

Kommentit (11)

Saappaat eivät tunnetusti pysy konttaavalla jalassa, ja nuo pitivät sen verran kyllä kosteutta etteivät jalat kastuneet. Jos samanlaiset lenkkarit löytyisivät, joilla ei siis tietenkään juostaisi vesilammikoissa vaan märällä nurmikolla, niin ostaisin heti. Jos nyt suunnilleen vaikuttaisivat hyviltä kengiltä.

Jatkan.Goret on tunnetuimmat. Kysy asiantuntevalta myyjältä kuinka paljon kestää kosteutta/ vettä. Noissakin on eroja. Tiedän aikuisten puolelta sen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Koitin kertoa että goret on alkuperin tulleet markkinoille yhden brändin kera. Ja muut ovat kopioineet sitä.Tämä alkuperäinen on keksinyt ajan saatossa esim, tuplagoren. Nimitys ei ole aivan tuo. Mutta kestävämpi, enemmän käytetään vaelluskengissä.Nuo uutuudet joita mainitsit marketissasi olevan on joitakin halpojen merkkien markkinan valloittajia. Kysy ihmeessä jos saat kenkäpuolen vastaavan käsiisi, miten ne goret eroaa toisistaan. Tai jos osaat itse katsoa mainitsemiani tuntomerkkejä.Ei markettikenkä koskaan vastaa erikoisliikkeen kenkää. Eivät voi tiputtaa marketissa hintoja alemmas vain koska voivat ostaa paljon, vaan brandi suojelee tuotteita. Mutta marketit joutuvat ostamaan paljon kerrallaan ja näin ollen eivät osta kalliita tuotteita myymälöihin.

ostin tytölle, maksoi vain 35e.

normaalihinta, 70e.. olisin senkin ollut valmis maksamaan, mutta hyyyvin pitkin hampain.hyvästä kannattaa maksaa, ja kengät ovat kasvavalle jalalle oltava hyvät. jep.

Mutta kun on gore kalvotettu kenkä se on siis kosteudelta kalvotettu. Voi olla eritavoin kalvoja tai vain pintapuolisesti käsitelty vettähylkiväksi.

Ne ei koskaan vastaa kumisaapasta. Nauha tai tarrakohdista vesi tulee sisään ellei ole erikseen läppäkalvotettu ja varmistettu molemmilta reunoilta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat