Vierailija

Kiehtoisi ajatus tilata kapalo piakkoin syntyvälle vauvallemme, mutta itselläni ei ole niistä mitään kokemusta. Myöskään tuttavapiirissämme ei vauvojen kapalointia ole harrastettu. Netissä surffaillessani löysin sitten tuollaisia muotoonommeltuja ja tarrakiinnitteisiä kapaloita, mutta kaipailisin käyttäjien kokemuksia. Olisiko perinteinen kapaloliina kuitenkin parempi?

Kommentit (2)

Meillä on 1,5kk ikäinen vauva, joka kitisee ja nukkuu yöllä huonosti. Päivälläkin vaan pitäisi kantaa sylissä. Kaverilta sain vinkin UNILIINASTA ja se on todella auttanut meidän elämää uuden vauvan kanssa. On helppo käyttää ja mukava, kun saa kapaloitua välillä kädet ulkopuolelle, että vauva saa liikutella käsiään. Meillä nukutaan öisin paremmin ja päivälläkin kitistään paljon vähemmän. Itse asiassa ihastuin UNILIINAAN niin paljon, että tilasin juuri suuremman koon, että voimme jatkaa sen käyttöä mahdollisimman pitkään.

Meillä on uniliina ja se on toiminut. En osannut kapaloida lainkaan, mutta uniliinalla se on sujunut.Uniliinalla kapaloit juuri kuten perinteisetikin kapaloidaan, mutta se ei ole niin vaikeaa ja pysyy paremmin kiinni.Vauva viihtyi hyvin kapalossa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat