Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Mies puhuu taas uudesta autosta...Tänään siis läväytti tuohon olkkarin pöydälle esitteen tuollaisesta autosta.Onko täällä kokemusta ko. mallista tai edes Volvosta ? Meillä ei ole ikinä sellaista ollut, kun mies on ollut niin vannoutunut muille merkeille (:Autollahan on hintaa vaikka muille jakaa, joten onko hintansa väärti ?En oikeen osaa kysyä mitään järkevää, kun en autoista mitään ymmärrä. Mutta olisi kiva saada jonkinlainen käsitys ennen kuin miehen kaupoille päästää, tai pitää kai sitä itse lähteä mukaan ettei väri ole ihan väärä ;).Ja tämä auto tulisi kakkosautoksi meille. Tosin lähes joka päiväisessä käytössä olisi silti. Niin ja meille ei ole vielä koskaan tullut käytettyä autoa, joten tuskin nytkään *huoh*.Kootkaahan kaikki tietonne nyt Volvoista ja erityisesti tästä mallista. Olisin erittäin kiitollinen !

T. Athy kera autoihin hullaantuneen miehensä...

Kommentit (5)


Haldex nelivetoon näppejäni työntäisi. Yhden sähköhydraulisen nelivedon kokeneena ei riitä munaa moiseen. Noista on tullut jo vajaan 10 vuoden ikäisinä jonkun verran kokemuksia etteivät toimi ja ovat turkasen kalliita laittaa. Jos nelikon haluaa niin pistää Audin pitkittäisellä moottorilla.V8 aiheesta voi aina moralisoida mutta jos käyttö on kakkosautona ja ajoa vähän ei dieseliäkään voi veron vuoksi suositella (vaikka hankintahinta lienee reilusti edullisempi) ja vastaavasti vinkkeli tarjoaa rahalle vastinetta hauskuuden ja ajomukavuuden myötä. Mikä tarve sitten lienee tunkea noita automaattilaatikoita joka väliin. Toinen vuosien mittaan hajoava ja kallis korjattava vempele.Kaikella tällä on todella vähän merkitystä jos A) on massia millä ostaa ja laittaa ja/tai B) autoa ei tule pitämään pitkään eli ei ehdi tulla ikää ja kilometrejä.Think about it.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Että millasiakohan niitä on tarjolla ja mitkä aivan turhia ?Tämän hetkisessä " ykkösautossa" meillä on molemmilla takapenkki-riveillä sellaiset integroidut tv:t. Olisikohan tähän niitä mahdollista saada? Osoittautuneet loistaviksi suuressa lapsiperheessä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat